Fris?rtariffen: NFVB tok bruddet p? prinsipielt grunnlag

L?rdag 21. Juni f?r turglade mennesker og motbakkeentusiaster en ny utfordring i kalenderen, n?r Gaustatoppen skal bestiges fra to kanter med tidtaking og premiering til alle. De t?ffeste kan bryne seg p? 1600 h?ydemeters stigning fordelt p? knappe elleve kilometer, med fellesstart i Rjukan sentrum. Den mer folkelige l?ypa g?r fra Staveroi, og byr p? 800 h?ydemeters jevn stigning fordelt p? fire kilometer. Her kan man delta som klubb, bedrift eller familie, med ?pen start. Begge l?ypevalgene har felles m?lgang ved Gaustahytta p? toppen.
– Ingen andre steder i Norge kan tilby den samme brutale og vakre integrasjonen av by og fjell som Rjukan og Gaustatoppen. Rett og slett storsl?tt, hvor et velkjent landemerke som Gaustatoppen er omringet med moderne infrastruktur som gj?r det mulig ? arrangere et motbakkel?p av dette slaget. L?ypevalgene spenner fra en virkelig t?ff utfordring for de seigeste, til en overkommelig fjelltur for de aller fleste, forteller Endre L?vaas i mediebyr?et Starcom, som er engasjert av Viking Fott?y AS i prosjekteringen.
Det er den erkenorske skoprodusenten med r?tter helt tilbake til 1920 som st?r bak initiativet.
– Vi i Viking har et bredt spekter av testvinnende fott?y som er utviklet spesielt for norske forhold, og med Viking Challenge ?nsker vi ? forsterke v?r merkevare gjennom ? skape et unikt arrangement med bred appell. For v?r del inneb?rer det ? v?re en arenaskaper, som kan stimulere befolkningen til ? ferdes p? tur i fjell og mark. M?let v?rt p? sikt er at Viking Challenge skal bli en av de store sesongm?lene for b?de familier, bedrifter og eliteut?vere, forteller Romain Jourdan, Markedsdirekt?r i Viking Fott?y AS.
Viking Footwear AS –
Viking Footwear er en tradisjonsrik leverand?r av fott?y. Det hele begynte i 1920 med produksjon av gummikalosjer for regntunge h?stdager ? i dag lages det t?ffe og v?rharde sko for alle typer
forhold.
Viking Footwear AS

Authors

Related posts

Top