SONY/RCA/Legacy Recordings Announce the Release of Monumental Definitive Edition of Elvis: That’s The Way It Is (Deluxe Edition), the King?s 1970 Album & Concert Documentary, Presented Together for the First Time Ever in a Deluxe Box Set (8CD/2DVD).

Norsk Folkemuseum tetter igjen et hull og ?pner en utstilling som viser redskaper brukt p? g?rdsbruk. Endelig kan du se en sauesaks og et m?kkagreip p? Norsk Folkemuseum!
I Friluftsmuseet har det i alle ?r v?rt innredede stuer som viser hvordan folk bodde ulike steder i Norge. Men g?rden var mer enn et sted ? bo. Den var ogs? en arbeidsplass. N? vil de dagligdagse redskapene fra det gamle bondesamfunnet endelig bli vist frem p? Friluftsmuseet. Dermed kan nye generasjoner l?re hvordan redskapene ble brukt og hva de heter.
“Det er ingen sensasjon at Norsk Folkemuseum ?pner en utstillingen som viser klaver, selet?y, sauesaks, melkekrakk og m?kkagreip. Dette er vel snarere noe alle trodde vi allerede hadde utstilt. Men s?nn har det ikke v?rt. Derfor er det en stor glede for oss og endelig f? dette p? plass. Dette er en utstilling om de n?re ting som vi tror folk kommer til ? sette stor pris p?”, sier presseansvarlig Jon Ilseng.

Utstillingen G?rdsarbeid er permanent og er lokalisert i bygg i Hallingdal- og Telemarkstunet. Utstillingen blir ?pnet av Norsk Bonde- og Sm?brukerlag 12.juni, klokken 14.00.

P?melding til [email protected]

Authors
Tags

Related posts

Top