Hage

Nytt album fra José James

Henie Onstad Kunstsenter
S?ndag 15. juni kl 14-16
Gratis med museumsbillett
S?ndag 15. juni kommer to av Norges beste artister for ? spille p? utescenen her p? Henie Onstad Kunstsenter. King Midas gjorde p? slutten av 2013 et knallsterkt comeback med skiva Rosso, som b?de vant Spellemannspris og kom inn p? de fleste oppsummeringer av fjor?rets beste skiver. Deres himkok av m?rk pop, fengede krautrock og briljante tekster har gjort dem til et fenomen for kvalitetsbevisste musikkentusiaster. Bandets s?regne uttrykk passer perfekt til ? nytes sammen med en godt temperert Bauhaus-utstilling.

Mona & Maria ga i 2013 ut debutalbumet My Sun som fikk en fantastisk mottakelse i b?de inn- og utland. Musikken er harmonibasert pop med folkelementer ? ikke ulikt det man i det siste har h?rt fra internasjonale suksesser som Fleet Foxes og First Aid Kit. Mona & Maria trekker tankene hen til de fineste ?yeblikkene til Linda Perhacs, Judee Sill og Joni Mitchell og passer perfekt til en sommerdag p? H?vikodden. Til denne konserten har Mona & Maria tatt med seg en gjeng med strykere for ? gj?re en meget sjelden opptreden denne sommeren.
Arrangementet foreg?r i relasjon til HOKs store sommerutstilling Bauhaus p? H?vikodden og billetten til utstillingen gjelder ogs? for konsertene.

Kontaktinformasjon:
Tiana K. Ringseth, kommunikasjonsr?dgiver HOK, [email protected] / 97711905
Lasse Marhaug, musikkansvarlig HOK, [email protected] / 41603326
Henie Onstad Kunstsenter er en ledende arena for nasjonal og internasjonal billedkunst, med et bredt utstillingsprogram, en sentral kunstsamling, samt aktiviteter innen musikk og performance. Kunstsenteret er omgitt av et praktfullt parkomr?de p? H?vikodden i B?rum. I tillegg til utstillingsar­ealer p? ca. 3500 m2, rommer senteret HOK lab, m?telokaler for utleie, egen butikk, samt restauranten B?lgen & Moi.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy