Hage

Samsung Food Showcase er kj?kkenets nye organisator

03-06-2014 09:30 Frithjof E. Rasmussen AS I takt med spirende blomster og lystige kul?rer, lanserer Mango Time ?rets lekne sommerfristelser. Kolleksjonen kommer i 10 ulike nyanser i alle regnbuens farger. Modellen leveres med v?rens store ?tilbeh?rstrend? ? natoreim

I takt med spirende blomster og lystige kul?rer, lanserer Mango Time ?rets lekne sommerfristelser. Kolleksjonen kommer i 10 ulike nyanser i alle regnbuens farger. Modellen leveres med v?rens store ?tilbeh?rstrend? ? natoreim .
Urskiven er holdt klassisk enkel for ? skape kontrast til reim. Skulle det v?re vanskelig ? velge, er prisen p? veil. 598,- ikke den mest avskrekkende for en ny klokke i god kvalitet.
Klokkene finnes hos din n?rmeste Mango Time forhandler. Finn n?rmeste forhandler og se flere klokkenyheter p? www.feras.no
Om Mango Time
Mango Time er et norsk-designet klokkemerke av h?y kvalitet. Merket har en ungdommelig twist og er et blikkfang for moteinteresserte ?yne. Kolleksjonen er dynamisk utformet til ? inneholde det siste av trender verden over. Med en fartstid p? over 15 ?r har Mango Time befestet sin posisjon som et av de heteste klokkemerker som er designet i landet.
Siden 2008 er Mango Time blitt frontet av motebevisste og kjente fjes som annet Tone Damli, Jenny Skavlan og Rolling Stones datteren Alexandra Richards. ?rets ambassad?r av merket er, plateaktuelle Margaret Berger.
Mali er et av verdens fattigste land hvor kvinner har lovfestet lavere status enn menn. Deler av overskuddet av Mango Time g?r i 2014 til yrkesoppl?ringssentre i Mali slik vi i samarbeid med hjelpeorganisasjonen CARE kan hjelpe kvinner og jenter med en mulighet til ? skaffe egne inntekter gjennom oppl?ring i produktutvikling, markedstilpasning og regnskapsf?ring.

Frithjof E. Rasmussen AS er i dag en av landets ledende leverand?rer av klokker. Med 65 ?rs erfaring kan vi tilby et bredt spekter av spennende merker og produkter, b?de for ham og henne.
Blant v?re merker kan vi nevne Italienske Police med sin moderne og t?ffe stil, Citizen med sine tekniske finesser og dykkeregenskaper, h?y-kvalitetsklokker med sveitsisk urverk fra Swiss Military Hanowa , klassisk eleganse fra tidl?se Gant, prisgunstige kvalitetsklokker fra Inex, moderne og feminine klokker fra Mango Time og ikke minst lekne og spreke fristelser fra Mango Frutti. Vi f?rer ogs? Club og Gul for de minste, samt gaveartikler og andre klokkerelaterte produkter.
Vi leverer produkter til de fleste urmakere og klokkeforhandlere over hele landet, samt en del gullsmeder og andre som selger klokker og smykker.
Sjekk ut v?r nettside www.feras.no for en fullstendig oversikt over v?re klokker og merker. Her finner du ogs? en oversikt over v?re klokkeforhandlere.
Bilder og videoer kan disponeres av redaksjoner p? nett og print. For utl?n av modeller kontakt [email protected] / 986 33 837

A to już wiesz?  S?ker unge produkttestere til sommerjobb

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy