Hage

Robin Thicke kommer med “Get Her Back”

N?r KICKS ifjor lanserte sitt eget makeupmerke ? KICKS Make Up ? ble det en umiddelbar suksess. Mange produkter ble raskt nye skj?nnhetsfavoritter, vant priser og klatret opp p? topplistene. KICKS Make Up er i dag det mest solgte makeupmerket i kjeden. N? fortsetter satsningen og sortimentet i KICKS Make Up ?kes.
Profesjonelle produkter, utmerket kvalitet og fordelaktige priser i kombinasjon med vitenskap om hva de nordiske kvinnene vil ha ? det var utgangspunktet for utviklingen av KICKS Make Up sortimentet og et vinnende konsept. I dag selges det flere produkter fra KICKS Make Up enn fra noe annet makeupmerke hos KICKS.
? Vi visste at vi hadde unike forutsetninger for ? utvikle et profesjonelt sortiment, helt tilpasset den nordiske skj?nnhetskundens preferanser, men vi er likevel utrolig stolte over at KICKS Make Up raskt ble s? godt likt av v?re kunder, sier Zrinka Wergeland, markedssjef hos KICKS.
Et ?r etter sukesslanseringen er det n? tid for ? ?ke sortimentet. Det fordobbles nesten med et hundretal nye produkter, b?de mer nisje- og avanserte-, men ogs? kompletterende baseprodukter og ?yeprimere, illuminators og en bra concealer, produkter som i alle tilfeller kan v?re vanskelige ? finne til en fordelaktig pris uten ? g? p? kompromis med kvaliteten. I den nye kolleksjonen finner man blant annet et bredt primersortiment, pleiende BB-creme, en Sheer Cheek Stick for b?de kinn og lepper, fibermaskara som gir ordentlig volum og lysreflekterende concealer som dekker samtidig som den gir gl?d.
For ? f? frem de rette produktene analyserer produktutviklerne hos KICKS n?ye alle segmenter slik som salg, produktrapporter og trender for ? finne ut akkurat hva kundene vil ha. De har ogs? en n?r dialog med ekspertene i butikk som daglig jobber med KICKS egne produkter og som kjenner kundenes behov best.
Det nye sortimentet i KICKS Make Up finnes i butikk fra uke 21.

KICKS er den ledende skj?nnhetskjeden i Norden, og best?r av totalt 241 butikker: 143 i Sverige, 16 i Finland og 82 i Norge. Med attraktive merkevarer innen duft, makeup, hudpleie og h?rpleie, samt velutdannede skj?nnhetseksperter i butikkene, tilbyr KICKS et moderne og internasjonalt konsept. KICKS Norge AS er en del av Axstores.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #NFVB