Hage

Ny singel fra Venke Knutson

Musikalsk pinse gir barn en mulighet til ? bli kjent med noen av de siste 200 ?rs mest markante musikere i Norge. Grieg, Nordheim, Flagstad, Bull, Lindemann og Myllarguten blir alle ? se og h?re p? Norsk Folkemuseum b?de s?ndag og mandag i pinsen. Arrangeres i samarbeid med Norges Musikkh?gskole.
Hva: Musikalsk Pinse.
Hvor: Norsk Folkemuseum.
N?r: S?ndag 8.juni og mandag 9.juni, 12.00 – 16.00.
Musikalsk rebusl?p for barn: I anledning Grunnlovsjubileet har det v?rt fokus p? mange aspekter ved Norges 200 ?r lange historie som selvstendig nasjon. I pinsen er det Norges musikalske historie som st?r i sentrum. P? fem ulike poster kan publikum bli bedre kjent med musikken til noen av norgeshistoriens meste markante norske musikere. Barna skal finne fem ulike noter som er gjemt hos de ulike musikerne som alle kommer fra Norges Musikkh?gskole. P? leting etter notene vil barna oppleve musikk som spenner seg fra elektronisk samtidsmusikk til opera.
M?t historiske personer: De ulike musikerne representerer de kjente personene Grieg, Nordheim, Flagstad, Bull, Lindemann og Myllarguten. Her l?rer man om musikeren samtidig som man l?rer musikken deres ? kjenne.
– Dette er en annerledes konsertsituasjon, der barna f?r m?te norske musikktradisjoner i en uh?ytidelig og leken setting. Aktivitetene p?g?r kontinuerlig hele dagen, slik at man kan komme g? som man vil. Dette formatet, samt innslaget av rebusl?p, passer perfekt for barna”, sier ansvarlig hos Norges Musikkh?gskole, Gudrun Emilie Goffeng.
Det musikalske rebusl?pet Musikalsk pinse finner sted p? Norsk Folkemuseum, s?ndag 8.juni og mandag 9.juni fra 12.00 – 16.00.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #El Molino   #SCAA