Hage

Rekordstort Pride House

En sv?rt usannsynlig og uventet kombinasjon av en duo ser dagens lys.
Wake Da Fuck Up er en helt ny l?t, fra en helt ny duo. Det unike lydbildet, umiddelbarheten og det faktum at de faktisk er bare to stykker som lager denne musikken er oppsiktsvekkende. Dette er musikk for verden gjort av personer med globalt perspektiv og potensiale.
Samarbeidet mellom den unge produsenten og Ur?rtfinalisten Autolaser fra Trondheim og den ditto unge og fremadstormende rapperen Kaveh fra Grunerl?kka i Oslo oppsto tilfeldig vinteren 2014. Helt fra deres f?rste m?te forsto artistene at de hadde en helt unik musikalsk kjemi og at de bare m?tte finne plass til ? satse p? denne duoen . Kjemi og magi i kombinasjon med lysten og troen p? ? komme seg ut i verden har resultert i en knippe oppsiktsvekkende l?ter hvor Wake Da Fuck Up er f?rste smakebit.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy