Hage

Over 9.300 ville ha en av de 500 f?rste nye Ford Mustang under Champions League-finalen

29-05-2014 07:00 Focus Nordic Pentax lanserer to nye kikkerter, 8x30 PCF CW og 10x30 PCF CW. Disse blir de mest kompakte kikkertene i PCF-serien. En allround-serie som passer utmerket for b?de innend?rs og utend?rs-aktiviteter gjennom sin vanntette konstruksjon.

Pentax lanserer to nye kikkerter, 8×30 PCF CW og 10×30 PCF CW. Disse blir de mest kompakte kikkertene i PCF-serien. En allround-serie som passer utmerket for b?de innend?rs og utend?rs-aktiviteter gjennom sin vanntette konstruksjon.
Hovedfunksjoner:
1. Optikken
FMC-antirefleksbehandlede linser og Bak4-prismer gj?r at man f?r et skarpt og klart bilde. Man kan enkelt tilpasse kikkerten individuelt ved hjelp av okularet, uansett om man bruker briller eller ikke.
2. Konstruksjon
Gummiforsterket kropp gj?r at man holder kikkerten i et sikkert grep. Konstruksjonen er vanntett, og kikkertene er dessuten nitrogenfylt for ? hindre at det oppst?r kondens mellom linsene ved f.eks. rask temperaturforandring.
3. Designet
Ved ? benytte frontlinser med en diameter p? 30mm har kikkertene et meget kompakt design, samtidig som de har god lysgjennomgang.
4. Bruksomr?de
Den lave vekten i kombinasjon med lysstyrken gj?r disse modellene utmerket til b?de jakt, sport, fugletitting og andre utend?rsaktiviteter.

Pris og tilgjengelighet
Modellene kommer p? markedet i l?pet av juli, og vil koste:
Pentax 8×30 PCF CW, ca.pris: kr 1.795,- inkl. mva.

Pentax 10×30 PCF CW, ca.pris: kr 1.895,- inkl. mva.

For mer informasjon kontakt: [email protected]

Focus Nordic Norway AS i B?rum er Norges st?rste foto-distribut?r. Sortimentet inneholder en rekke store varemerker som Panasonic, Pentax, Kodak, Lowepro, SanDisk, Transcend, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon,Sirui, GePe, Kenko, Metz, iSAW og Lensbaby. I tillegg har vi en egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilk?r. Les mer p? www.focusnordic.no

A to już wiesz?  Full kontroll med ingrediensene: DEN BESTE ISEN LAGER DU SELV

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy