Hage

Duggfriske pasteller fra Dr?pe!

Vi er stolte av v?r egen El Molino-plantasje som utpekte seg som en av de store smaks og kvalitetsvinnerne da Specialty Coffee Association of America (SCAA) k?ret de 60 beste Rainforest Alliance-sertifiserte kaffesortene p? den ?rlige messen i Seattle.

Totalt ble kvaliteten p? kaffe fra ca. 600 plantasjer fra 8 land vurdert da Specialty Coffee Association of America (SCAA) rangerte Rainforest Alliance Sustainable Coffee (RA)-sertifiserte kaffekvaliteter. Den ?rlige messen gikk av stabelen i slutten av April. Kaffeentusiaster fra hele verden samlet seg i Seattle, og ja, n?t kaffe.
3. generasjon Black Cat-er og n?v?rende daglig leder, B?rd Gundersen, n?t noe ekstra da han ble overrumplet med en blomsterbukett og lovnadsord under frokosten til RA.
I et fors?k p? ? knytte b?rekraftig jordbruk i praksis med kaffekvalitet, etablerte RA Cupping for Quality-programmet i 2003. “Praksis som er implementert p? g?rdsniv? m? oversettes til kvalitet i koppen”, uttaler Linda Smithers, leder av Cupping for Quality.
I 2013 ble mer enn 454 962 tonn kaffe produsert p? RA-sertifiserte g?rder. Dette er en 20% ?kning fra 2012. Kaffe fra RA-sertifiserte g?rder utgj?r n? over 5,2% av den globale produksjonen.
H?yest score v?ren 2014*
1. 91.90 – Finca El Zapote, Guatemala
2. 89.95 – Hacienda La Esmeralda, Panama
3. 87.05 – Andalucía, El Salvador
4. 86.88 – El Pintado, Guatemala
5. 86.78 – Las Morenitas, Nicaragua
6. 86.53 – El Molino, Nicaragua
7. 86.20 – Finca San Juan, Guatemala
8. 86.20 – Finca San Francisco Cotzal, Guatemala
9. 86,15 – Santa Elena, El Salvador
10. 86,15 – Santa Elena, El Salvador
11. 86,15 – Ac La Laja, Mexico
*Total: 60 kvalifiserte av ca. 600 testede plantasjer.
Les den opprinnelige artikkelen her

Black Cat er et familiefirma. Det eies og drives av tredje generasjon, men ogs? menneskene i den lille organisasjonen er som en foretaksom familie der alle har et felles m?l: kvalitet. Kvalitet betyr trygghet. Det betyr p?litelighet og langvarige relasjoner. Gode smaker. Helhet. Gjennomtenkt. Ansvar, for kunden, for produsenten og for milj?et. Etisk holdning og etisk handling. Kreativitet. Moral. Det betyr ?rlighet.
100 ?rs erfaring gir kvalitet.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Ford Europas   #Fords Servicemarked   #Ida Jenshus   #Martin Helle