Hage

Ny Fortissio Lungo Grand Cru fra Nespresso.

P? ?rets lengste dag, 21. juni, avduker ASICS en verdenspremiere: To lag med trail-l?pere skal legge ut p? det ultimate kappl?pet mot naturen, i et fors?k p? ? l?pe om kapp med solen i “Outrun The Sun”. L?perne har n?yaktig 15 timer, 41 minutter og 35 sekunder p? seg til ? l?pe rundt Mont Blanc, Vest-Europas h?yeste fjell, og l?pet starter ved soloppgang og ender ved solnedgang.
L?pet, som starter og slutter i Chamonix, dekker mer enn 162 kilometer med fjellterreng og g?r gjennom tre land ? Frankrike, Italia og Sveits.
For ? gjennomf?re l?pet skal hvert lag samarbeide i et stafettl?p ? 9450 h?ydemeter meters halsbrekkende fjell?p i barske v?rforhold med alt fra brennende hete til isende kulde, sterk vind, regn og sn?.
Disse trail- og langdistansel?perne skal kombinere sine personlige styrker og m? presse seg til det ytterste for ? klare utfordringene som Vest-Europas h?yeste topp byr p?.
L?pet g?r gjennom noen av Europas mest spektakul?re og samtidig mest krevende landskap, bl.a. Notre dame de la Gorge i Courmayeur med en stigning p? hele 6100 h?ydemeter, og Champex Lac-dalen i Sveits, der terrenget varierer fra tettvokst skog til isbreer og ville stryk.
Som en del av utfordringen vil l?perne bli delt inn i to lag: Team ?Ultra-Trail? og Team ?Enduro?. Ultra-Trail-laget best?r av fire av verdens beste trail-l?pere, som hver har sin spesielle styrke som passer perfekt til forholdene p? ruten: vinneren av Ultra-Trail du Mont-Blanc i 2013, Xavier Thevenard, den japanske elitel?peren Kota Araki, den svenske verdensrekordholderen p? 160 km. Jonas Buud og tidligere verdensmester i trail-l?ping, Thomas Lorblanchet. De fire l?perne deler de 162 knallharde kilometerne mellom seg, i etapper fra 28 til 46 kilometer.
Team Enduro best?r av syv elitel?pere fra forskjellige langdistansedisipliner, og de l?per hver mellom 17 og 29 kilometer. P? laget finner vi verdensmester i triatlon, briten Tim Don, den ?sterrikske ekstremdistansel?peren Christian Schiester, den spanske trail- og langrennsl?peren Genis Zapater, den amerikanske trail-l?peren Megan Kimmel, den franske l?peren Sylvaine Cussot, den tyske 1500 meterl?peren Lukas Naegele og den belgiske veil?peren Gert Theunis.
Begge lag har samme m?l, nemlig ? fullf?re det ekstremt krevende l?pet f?r solen g?r ned l?rdag 21. juni. Men hvem blir vinnerne av “Outrun The Sun” i denne David mot Goliat-utholdenhetspr?ven?
ASICS er en merkevare som promoterer true sports performance, og som alltid har samarbeidet med ut?vere for ? utvikle det ypperste innen sportssko og -kl?r. Med dette som utgangspunkt utvikler ASICS de beste trail-produktene og samler verdens beste trail-l?pere for ? dra nytte av deres direkte tilbakemelding. ASICS FUJI-kolleksjonen inneholder kl?r og skot?y for alle slags underlag, med produkter som er spesielt laget etter hvor raskt, langt og lenge du ?nsker ? l?pe.
F?lg l?pet p?: www.asics.co.uk/outrunthesun

About ASICS
Anima Sana In Corpore Sano: A Sound Mind in a Sound Body. More than sixty years ago, in 1949, Kihachiro Onitsuka founded the forerunner of ASICS, Onitsuka Ltd, introducing its first pair of shoes. Since then, a lot has changed, except ASICS commitment to offer the finest and most innovative sportswear products. Today, ASICS is represented on every continent. In constant dialogue with professional and amateur athletes, ASICS translates technology into sophisticated and functional products for a large number of sports. www.asics.com

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy