Hage

Odd S. Nielsen Fris?rsalong AS er n? tilgjengelig p? nett (www.friisn.com)

65 ?r p? rad har Bygdelagssamskipnaden arrangert sitt Bygdelagsstemnet p? Norsk Folkemuseum. Den som vil oppleve Norsk Folkemuseum p? sitt mest typiske b?r derfor ta turen til Bygd?y p? s?ndag. Det loves fullt fokus p? folkemusikk og folkedans, hele dagen fra 12.00 ? 20.00.

Folkemusikk og folkedans
Mange forbinder Norsk Folkemuseum med folkemusikk og folkedans. N?r Bygdelagsamskipnaden inviterer til sitt 65. Bygdelagsstemnet blir det mye av begge deler. Bygdedans, folkedans, stildans, runddans, turdans, sangdans og rekkedans er hva som st?r p? programmet. Og best av alt – publikum bys ogs? opp til dans. Her er det bare ? hive seg med!
Publikumsarrangment for alle
Bygdelagssamskipnaden var tradisjonelt et viktig samlingsted for bygdeungdom som flyttet til Oslo for ? arbeide eller ta utdanning. Det var stor forskjell p? bymann og bonde p? den tiden. Og her fant de sine likesinnede. Bygdelagsstemnet p? Folkemuseet f?rste helgen i juni var som et landstemne ? regne og fungerte som en avslutning for ?rets aktiviteter. I 2014 fungerer det like bra for garvede dansere og bygdefolk som det gj?r for b?de publikum og turister.
Det er viktig ? merke seg at arrangementet holder p? helt til klokken 20.00 p? kvelden.
Velkommen til en s?ndag med mye flott folkedans p? programmet.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Enklere Liv   #Linda Merete Handeland   #Tom Johan Bovim   #Unikia Mail