Hage

SIBA har produktene som bidrar til bedre folkehelse

22.mai viste Jenny Skavlan sin bikini-kolleksjon for Porto Brazil p? Tjuvholmen i Oslo. Maybelline New York gjorde makeup-backstage og her f?r du en n?rmere titt p? den freshe look’en.
Looken i seg selv er basert p? inspirasjon Jenny selv har satt sammen, hun ?nsket en frisk og fin look som ikke var for pyntet med referanser til strand og sommer med et sporty, men sofistikert uttrykk.
Med sommeren kommer det ofte en del gyldne farger og varme toner, en frisk hud er i fokus og nude eller friske, rosa lepper.
Basen for makeupen er en god hudkrem som gir masse fukt og ideelt sett ogs? solbeskyttelse.
Deretter brukes BB-creme sammen med litt foundation. Til hverdags, n?r man ikke skal st? under en blitz, er det perfekt ? kun bruke BB-creme n? i de varme m?nedene. BB-creme hjelper til ? fukte huden, gir et lett dekkende resultat som lar huden puste og i tillegg har de fleste BB-cremes ogs? solfaktor.
Som highlighter er Baby Lips Hydrate brukt, den gir et fint skinn p? huden som er diskré. Baby Lips er i utgangspunktet en leppepomade (med SPF 20), men det er perfekt med produkter som kan brukes til flere form?l, mer plass i veska!
Bryn er ryddet p? plass med ?yebrynsblyant og ?yebrynsmascara, disse produktene gir svak farge som fyller ut brynene og hjelper til ? holde formen p? brynet igjennom hele dagen.
?ynene er en variant av smokey-eye med Color Tattoo fargen On-and-on bronze. Denne gir et intenst blikk, men er mye lettere enn smokey-eye med svart eller gr?tt. Denne looken er enkel ? legge da produktet kan duses ut med fingrene og er perfekt til hete sommerkvelder. ?yevippene har diskret volum og mascaraen som er brukt er Maybelline Go Extreme. Color Tattoo Eternal Gold er brukt som highlighter p? ?yet.

P? leppene er det brukt forskjellige referanser av leppepomaden Baby Lips. For litt farge er det brukt Pink Punch, en lys rosa nyanse. For litt dypere r?dfarge er fargen Cherry Me brukt og for et mer naturlig uttrykk er det lagt Peach Kiss i nude.
Lakken som ble lagt p? modellenes hender og t?r er essiefargen sand tropez, en lys nude-gr?. Denne lakken var ogs? valget til Aleaxander Wang og Wes Gordon da de viste sine kolleksjoner for v?r/sommer 2014.

For mer informasjon, pris eller backstage bilder, ta kontakt med: [email protected]

L’Oréal-konsernet er et av verdens st?rste kosmetikk- og skj?nnhetsselskap. Med hovedkontor i Paris og labratorier verden over er selskapet en pionér i bransjen. Noen av grunnverdiene i selskapet er innovasjon, forskning og mangfold. Den ber?mte frasen ‘Because you´re worth it’ spiller p? L’Oréal sitt ?nske om ? tilby velv?reprodukter til alle aldre, hudtyper og behov.
L?Oréal anvender ikke dyrefors?k i forbindelse med noen av sine produkter eller ingredienser, dette gjelder alle markeder, alle steder. For mer informasjon, se:
http://www.loreal.com/csr-commitments/loreal-answers/the-question-of-animal-testing.aspx

Similar Posts