Spill

Gandys flip-flops ? n? hos Din Sko

23-05-2014 00:12 Universal Music Norge Sommeren 2014 reiser Di Derre ut p? en omfattende norgesturné, og startskuddet g?r av l?rdag den 24. mai i Porsgrunn. Begge de oppsatte konsertene p? hjemmebane i Molde ble utsolgt p? under 10 minutter. I anledning sommerturné relanseres singelen "Her Er Sommerhiten" som var én av to nye l?ter p? samlealbumet Historien Om Et Band fra 2013.

Sommeren 2014 reiser Di Derre ut p? en omfattende norgesturné, og startskuddet g?r av l?rdag den 24. mai i Porsgrunn. Begge de oppsatte konsertene p? hjemmebane i Molde ble utsolgt p? under 10 minutter.
Di Derre, som av noen har blitt kalt “lyden av norsk 90-talls pop”, returnerte i 2013 med dobbeltalbumet Historien Om Et Band. Platen best?r av gullkorn fra bandets historie i remastret form, noen tidligere uutgitte l?ter, noe nyskrevet materiale, og bandets siste konsert med originalbesetningen.
“Syk” har allerede rukket ? bli en ny Di Derre-klassiker, og i anledning sommerturné relanseres singelen “Her Er Sommerhiten” fra samme album. Med et humoristisk blikk p? den typiske norske landeplagen som ofte fyller sommerens spillelister, gir Di Derre en skjev forklaring p? hva som b?r v?re med i en tekst for ? f? nettopp en sommerhit.
Bandets opprinnelige gitarist Knut Nesb? gikk bort i 2013. I hans sted stiller Unni Wilhelmsen p? turné. Med seg har de ogs? f?tt Lars Jones, som har spilt med Jo Nesb? i en ?rrekke. Dermed best?r bandet i dag av Jo Nesb? (vokal, gitar), Marius Larsen jr. (bass), Espen Stenhammer (trommer), Halvor Holter (keyboard), Unni Wilhelmsen (gitar, vokal) og Lars Jones (gitar).

Turnéliste sommeren 2014:
L?rdag 24. mai: Porsgrunn
Fredag 13. juni: Alta Soul og Blues-festival, Alta
L?rdag 14. juni: Eidsv?g IL, Eidsv?g
Torsdag 19. juni: Over Oslo, Oslo
Fredag 20. juni: B?keskogen, Larvik
L?rdag 28 juni: Blaker / S?rum (Eirik Vea)
Fredag 11. juli: L?kta, Molde
L?rdag 12. juli: L?kta, Molde
Tirsdag 29. juli: Olsokdagene, Stiklestad
Torsdag 31. juli: Husodden, S?ndre Land
Fredag 1. august: Losen, Moss / Larkollen
L?rdag 2. august: Treungenfestivalen
Fredag 8. august: Fr?yafestivalen, Fr?ya
L?rdag 9. august: Steinkjer, Steinkjermartn’an
Fredag 15. august: Harstad
Fredag 29. august: Byfesten 2014, Kristiansund
L?rdag 30. august: Austvold
L?rdag 19. desember: Sentrum Scene, Oslo

A to już wiesz?  Polaroid er tilbake

Di Derre er et rocka visepopband dannet i 1992 av Jo Nesb?, hans bror Knut Nesb?, Marius Larsen jr. og Sverre Beyer. I l?pet av noen hektiske ?r p? midten av 90-tallet gikk Di Derre fra ? v?re et kultband til ? bli allemannseie – alt p? grunn av en sang om jenter.
De startet som et slags husband p? Café Felix i Oslo tidlig p? 90-tallet. Navnet var en treffende parodi p? det mest brukte utsagnet i en plateforretning; “Jeg skulle gjerne hatt en plate med de derre, du vet”. Bandet platedebuterte i 1993, men slo f?rst gjennom med andreplaten Jenter & S?nn (opprinnelig titulert Kvinner & Kl?r) ledet av hitsingelen “Jenter”. De fulgte opp med studioalbumene Gym (1996) og Sl? Meg P?! (Popmusikk) (1998). Samlealbumet Historien Om Et Band ble sluppet 21. oktober 2013.

Kontaktperson:
Backstage Management og Produksjon
Lisbeth Wiberg Olsen
Phone:+47 22 92 50 40
Mobil: +47 90 01 63 14
www.backstage.no

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy