Spill

Stadig flere bruker self-storage som probleml?ser i arveoppgj?r

PRESSEMELDING FRA LARVIK MUSEUM

S?ndag 25. mai inviterer Larvik museum, Foreningen Larvik sj?fartsmuseum og Frithjofs Venner sm? og store til maritim familiedag p? Skottebrygga. Her blir det spennende aktiviteter b?de for barn og voksne.
PROGRAM:
KL.12:00
Fortellerstund for barn. Museumspedagog Marianne S?rensen har kalt fortellerstunden ?Fargerike sj?mannsminner?. Sj?folk har til alle tider tatt med seg saker og ting fra havner de bes?kte. Hva slags ting var det, og hva kan tingene fortelle oss om sj?folkenes m?te med verden? I denne fortellerstunden vil S?rensen vise fram og snakke om spennende og fargerike ting fra hele verden.
Kl. 13.00 og 15.00
Lossk?yta Frithjof II inviterer barn og voksne til ? bli med p? tokt. De som er om bord f?r hjelpe til med ? dra i tampene n?r seilene skal heises.
13:00-16:00
P? land kan du v?re med p? flere spennende aktiviteter:
J?rbuen II ble konstruert og bygget av Colin Archer i Larvik 1898 til grosserer Wilhelm Wolf. James Ronald Archer fra Foreningen Larvik Sj?fartsmuseum viser fram b?ten og forteller om dens spennende historie.
Rebusl?p med oppgaver og sp?rsm?l for hele familien.
Arrangementet er gratis.
Velkommen!
Arrang?rer: Frithjofs venner, Foreningen Larvik sj?fartsmuseum og Larvik museum.

Vestfoldmuseene ble opprettet som et interkommunalt selskap i 2009, ved sammensl?ingen av museer og arkiv i Vestfold. Vestfoldmuseene eies av ni kommuner og Vestfold fylkeskommune med 68 ansatte fordelt p? de ulike avdelingene. Vestfoldmuseene har eget styre, og selskapets ?verste myndighet er representantskapet.
Selskapet har driftsansvar for enhetene; Museene i Nordre Vestfold (Berger museum, Aluminiummuseet og Jernverket Eidsfoss), Midgard historisk senter, Slottsfjellsmuseet, Haugar Vestfold Kunstmuseum, Hvalfangstmuseet, Larvik museum, Vestfoldarkivet med fellestjenesten Samlingsforvaltningen og Munchs hus.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Antiche Terres Corvina   #Christer Berens Nytelser   #Sortiment Basisutvalget Omr   #Vinhuset Antiche Terre