Nytt styremedlem i RAC Norway

Fornebu, 22. mai 2014: Anita Krohn Traaseth (42), administrerende direkt?r i HP Norge blir ny leder av Innovasjon Norge. Krohn Traaseth tiltrer stillingen 15. september.
?Dette er en spesiell dag. B?de vemodig og spennende. Etter ? ha jobbet tett med s? mange gode HP Norge kolleger i snart fem ?r, i en omfattende omstillingsituasjon, gj?r at det er vanskelig ? skille lag. Vi har jobbet sammen under krevende forutsetninger og det har skapt en dugnads?nd og en n?rhet som har satt varige inntrykk. HP Norge har mange dyktige kolleger med god styringsfart, aksjekursen v?r er p? rett vei og jeg gleder meg til ? heie fra sidelinjen!
P? den andre siden er lederoppgaven og den nasjonale oppgaven som Innovasjon Norge representerer, sv?rt motiverende og umulig ? si nei til. Hele landet v?rt, samfunnet v?rt, privat og offentlig er i omstilling. Kravet til Innovasjon Norge som innovativ kunnskapsorganisasjon og virkemiddel for ? fremme innovasjon for s? mange p? s? mange arenaer, lokalt og internasjonalt, blir sentral for ? motivere og levere p? landets evne til ? omstille seg til en fremtid vi vet vil best? av ?kt evne til ? endre seg, til ? v?re relevant. Ogs? gleder jeg meg til ? m?te mine 700 nye kolleger og f? mer innsikt i kultur og erfaringer de har gjort seg de siste ti ?rene. Det finnes mange dokumenterte erfaringer og innspill rundt hvem Innovasjon Norge er, b?r v?re og oppfattes som. Det er bra! Det engasjementet er en forutsetning for at vi skal klare ? bli bedre. Disse erfaringene blir sentrale for hvor vi legger fokus sammen med styret og v?re eiere de neste ti ?rene, sier Krohn Traaseth.?

Kontaktinformasjon:
Line Kjendlie
Kommunikasjonssjef
Hewlett-Packard Norge AS
+47 958 66 892
[email protected]

HP er et av verdens st?rste IT-selskap og tilbyr utskrifts- og personlige dataprodukter, IT-tjenester, programvare og l?sninger som forenkler teknologiopplevelsen for forbrukere og virksomheter. For mer informasjon om HP, bes?k www.hp.no.
I Norge har HP hovedkontor p? IT Fornebu i B?rum, rundt 320 ansatte og ca. NOK 4 milliarder i omsetning.

Authors

Related posts

Top