Ny unders?kelse viser: Nordmenn ?nsker seg et lydl?st hjem

Apollo har et stort utvalg av sm?, koselige og ofte familiedrevne hotell. N? har Apollos kunder k?ret de mest popul?re som er blitt samlet i kategorien ?sjarmerende hoteller?.
Vi gj?r dette for at kundene v?re lettere skal finne de sm? godbitene i programmet v?rt sier Helen Begby, kommunikasjonssjef i Apollo. Kriteriene for utvalget er tilbakemeldingene fra tidligere kunder, at hotellet har lojale kunder som reiser tilbake og at det har en god og personlig atmosf?re.
– Det er mange som heller vil ha atmosf?re og sjarm enn et stort hotell-resort med mange fasiliteter forteller Begby. En god hotellopplevelse beh?ver ikke henge sammen med antall stjerner eller flotte fasiliteter. Ofte er det vertskapet og den stemningen de skaper, eller en vidunderlig utsikt fra balkongen som gir h?y sjarmfaktor i ferien p?peker Begby. Hos oss kaller vi det ?den nye luksusen?. N?r merkevarer og luksus er blitt s? tilgjengelig, s?ker vi etter en annen form for luksus. Det kan v?re service gitt fra hjertet, eller f?lelsen at du nesten kan ta p? b?lgene fra feriebalkongen din.
Det er spesielt mange av denne type hoteller i Hellas og Kroatia, men Apollo har sjarm hotellene ogs? p? andre reisem?l.
Dette er topplisten over de 10 sjarmerende hoteller i Hellas som f?r h?yest score fra tidligere kunder. Flere har ogs? vunnet gull i Customer Choice Award – en utmerkelse Apollo gir til de hotellene som har f?tt best tilbakemeldinger.
Revekka ? Platanias/Kreta
Dream Island ? Tilos
Alkyon- Lekfas
Mouikis ? Kefalonia
San Lorenzo Village ? Kefalonia
Magdas ? Parga
Astron Princess ? Karpathos
Nireus ? Symi
Almyra Village ? Karpathos
Orion ? Rhodos
Revecca-Platanias p? Kreta
Revecca er det f?rste leilighetshotellet som ble bygd i Platanias, og det har virkelig sin sjarm. Her er ingen leiligheter like, hver eneste en har sin egen stil. Hotellet ligger i en blomstrende hage i rolige omgivelser, men det er likevel ikke langt til shopping, barer og restauranter. Revecca scorer 9,8 av 10 mulige og har f?tt Customer Choice gull utmerkelse fra tidligere gjester.
Dream Island ? Tilos
Velkommen til en idyll p? Tilos. P? Dream Island f?r du gresk sjarm p? sitt beste og havet som n?rmeste nabo. De frodige omgivelsene f?r deg fort i feriestemning, og du kommer enkelt og greitt inn til sjarmerende Livadia.
Alkyon ? Lefkas
Dette er et hjemmekoselig hotell der vakker natur og kort vei til stranden er noen av de viktigste ingrediensene. Mottakelsen p? hotellet er like varm som sola ? du blir fort p? fornavn med eierinnen og servicen blir alltid fulgt av et varmt smil. Her trives b?de store og sm?.

Apollo er Norges nest st?rste turoperat?rer med 360 000 passasjerer ?rlig, og er siden 1.januar 2001 et heleid datterselskap til det Sveitsiske reisekonsernet Kuoni.
Selskapet ble k?ret til Norges beste charterarrang?r av en samlet reiselivsbransje under Grand Travel Award i 2009, 2010, 2011, 2012, 2013 og 2014.. Apollo Reiser tilh?rer den nordiske delen av konsernet som heter Kuoni Nordic og inkluderer turoperat?rene Apollo, Falk Lauritzen, Krone Golf, Golf Plaisir og Lime Travel, samt flyselskapet Novair.
Kuoni Nordic har n?rmere 900 medarbeidere og totalt 1.000 000 reisende til reisem?l over hele verden. I Norge har Apollo kontorer i Oslo, Bergen og Trondheim. I 2012
omsatte Apollo Norge for 2,3 milliarder kroner.

Authors

Related posts

Top