Spill

HP Norge sjefen blir ny sjef i Innovasjon Norge

Sommerens kuleste flip-flops fra varemerket Gandys kommer n? til DinSko. Modellene kjennetegnes av herlige farger, trendriktige m?nstre samt den karakteristisk flettede gummiremmen. Alle som handler flip-flops fra Gandys, gj?r samtidig en god gjerning til fordel for utsatte barn. Flip-flopsene for dame kommer til ? bli solgt i en utvalgt butikk i Oslo City samt online p? dinsko.com fra og med uke 22.
Gandys ? reisen fra sorg til forretningsidé
Br?drene Rob og Paul Forkan m?tte ung alder l?re seg ? leve p? reisende fot. I 2001 solgte foreldrene familiens hus og tok med seg barna til India for egne sine liv helhjertet til frivillighetsarbeid. I 2004 feiret familien Forkan jul i Sri Lanka. Men feiringen ble kortvarig, p? morgenen andre juledag ble br?drene vekket av den dundrende tsunamib?lgen som akkurat hadde sl?tt til med full kraft. Katastrofen var et faktum. Dette var siste gang Rob og Paul s? foreldrene i live.
?Orphans for Orphans?
Gandys er et sosialt og humanit?rt varemerke som er basert p? Rob og Pauls store engasjement n?r det gjelder ? hjelpe andre. 10 % av alle inntekter g?r til Gandys Foundation, som har som form?l ? st?tte trengende barn og hjelpe til med bosteder, n?ring, medisin og utdanning ? ?Orphans for Orphans?. Det f?rste barnehjemmet skal etter planen ?pne mot slutten av 2014, og det er helfinansiert av stiftelsen. Barnehjemmet bygges til minne om Rob og Pauls foreldre samt for ? markere 10-?rsdagen for da tsunamikatastrofen inntraff. Visjonen er ? fortsette ? ?pne barnehjem rundt om i hele verden.
?Designed in London. Inspired by travel. Fueled by giving back.?
Om Din Sko
Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. I v?re butikker finnes det alltid et bredt dame-, barne- og herresortiment for mange ulike behov. Den nyeste skomoten venter p? deg hos Din Sko!
For mer informasjon og pressebilder, vennligst kontakt:
Linda Fernell, PR-ansvarlig NilsonGroup?
E-post: [email protected]?
Telefon: +46 (0)768 – 84 77 73

NILSONGROUP er Skandinavias ledende skokonsern. Gjennom v?re butikkonsepter DinSko, Nilson Shoes, Skopunkten, Jerns og franchisebaserte Ecco Stores kan vi tilby noe som passer for alle. Et usl?elig utvalg i kombinasjon med sterke varemerker. Med ca. 300 butikker i Sverige, Norge, Finland og Danmark omsatte NilsonGroup for SEK 3 milliarder i 2012.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy