Spill

Stjerneroer med ny samarbeidspartner

Margaret Berger og Josefin Winther klare for EuroPride. Og alle Oslo Prides billetter til hovedarrangementene under EuroPride, inkludert Kvinnekvelden og Skeiv Natt, er n? lagt ut for salg.

Tradisjonen tro arrangerer Oslo Pride b?de Kvinnekvelden og Skeiv Natt p? Rockefeller den siste helgen i juni, fredag 27. og l?rdag 28. juni. Dette er hovedfestene under EuroPride.

Fordi Oslo Pride i ?r er vertskap for EuroPride, forventes det ekstra mange tilreisende gjester, og derfor ?kes kapasiteten: Parallelt med Kvinnekvelden og Skeiv Natt blir det i ?r ogs? konsert med Margaret Berger og Josefin Winther p? Sentum Scene.
? Med ekstra mange tilreisende gjester fra inn- og utland til EuroPride, har vi valgt ? satse stort. I tillegg til festene p? Rockefeller, har vi ogs? booka Sentrum Scene p? fredag og l?rdag, samme helg som paraden g?r av stabelen, sier festivalsjef Stein Runar ?stigaard, og forklarer:
? P? fredag, samtidig som Kvinnekvelden p? Rockefeller, har vi booka Margaret Berger til Sentrum Scene. Og p? l?rdag, samtidig som det er Skeiv Natt p? Rockefeller, har vi booka Josefin Winther til Sentrum Scene. Med b?de Rockefeller og Sentrum Scene som arena for v?re hovedarrangement, er v?r kapasitet til ? ta i mot gjester n?r doblet i forhold til et normal?r.
Kj?p enkelbilletter eller kombinasjonsbilletter
? Vi er opptatt av ? gj?re EuroPride til en festival som er mulig ? delta p?, spesielt for alle v?re tilreisende gjester. Derfor har vi laget kombinasjonsbilletter og EuroPasset. For eksempel kan du g? p? Kvinnekvelden p? fredag, og f? med deg konsert med Winther p? l?rdag for kun 400 kroner. Selvf?lgelig er det ogs? mulig ? kj?pe separate billetter til hvert enkeltarrangement, forklarer ?stigaard (se billettprisene nederst i saken).
Margaret Berger: Kj?rlighetsforhold til det skeive publikummet
Margaret Berger har tradisjon for ? stille opp som DJ p? ulike prider, men under EuroPride kan publikum oppleve henne live som artist. Berger slo f?rst gjennom i Idol i 2004, og hun representerte Norge i Eurovision Song Contest i 2013 med l?ta “I feed you my love”, som endte p? fjerdeplass i den internasjonale finalen. Berger er aktuell med sin nye singel “Scream”, som er listet av NRK P3.
? Jeg gleder meg til EuroPride-konserten fredag 27. juni. P? mange m?ter f?ler jeg at jeg har et gjensidig kj?rlighetsforhold til det skeive publikummet, og at vi forst?r hverandre. EuroPride 2014 i Oslo blir stort, og er et viktig arrangement, som jeg er glad for ? kunne delta p?. Jeg st?tter fullt og helt budskapet til festivalen: At alle skal kunne v?re seg selv, stolte, trygge og frie, sier Margaret Berger.
Josefin Winther: ?Norway?s finest?
Bergensartisten Josefin Winther, som Oslo Pride har booket til Sentrum Scene l?rdag 28. juni, har gitt ut to kritikerroste album, og har spilt omkring 300 konserter i inn- og utland. Winthers debutalbum fra 2008 hadde tittelen “Be Proud or Stay Out of It”. I juni 2014 kommer ogs? hennes nye single, og i l?pet av ?ret gir hun ut sitt tredje album.
Musikeren og l?tskriveren Winther har blant annet har hatt to l?ter med i MGP det siste ?ret. I 2013 fremf?rte Hank von Helvete (kjent fra Turboneger) l?ten ?No One?, og i 2014 kom Carl Espen p? 8. plass i den internasjonale Eurovision-finalen med l?ten ?Silent Storm?. Begge ble skrevet av Winther. Hun har ogs? blitt hentet til New York for ? spille inn EP med amerikanske produsenter, og turnert med John Grant p? hans UK-turné. Her spilte hun for rundt 1000 personner hver kveld, p? steder som Halifax, Exeter, Glasgow og Liverpool. Etter showcasen hun hadde i London, kalte anmelderne henne ?Norway?s finest?.
Kvinnekvelden og Skeiv Natt
I anledning EuroPride tas i ?r alle etasjer og rom i bruk p? Kvinnekvelden. Alle barene blir ?pne, det blir Miss Gay Norway-k?ring, underholdning med blant annet dansgruppen “Werkin’ Girls”, magedansere, livemusikere/mashups og djs og ulike genre i alle rom, lover produsenten L-tourag, Vichy Ericsson, som n? intensiverer arbeidet med ? lage Kvinnekvelden til en like stor suksess som i fjor. Totalt er det plass til 2000 personer p? Rockefeller n?r alle etasjer tas i bruk; fem etasjer, syv rom, to scener, takterrasse og tolv barer ? d?rene ?pner klokken 22.00.
Oslo Pride har ogs? valgt ? benytte oppskriften fra 2013 for ? lage Skeiv Natt/The EuroPride Closing Party 2014 p? Rockefeller l?rdag 28. juni. DJ Mortyboy (N) og DJ Superfredrik (N) fra Score, Oslos nye klubbkonsept, spiller i hovedrommet og pumper her ut kommersiell house. Produsenten bak Skeiv Natt, Fredrik Havstein, lover popups p? hovedscenen og et lyd- og lysshow av ekstreme dimensjoner, som vil v?re EuroPride verdig. D?rene ?pnes klokken 22.00, og da tas alle Rockefellers etasjer og rom i bruk; I tillegg til house p? hovedscenen, spiller ?yvind Roness (N), kjent fra Indieseksuell, p? John Dee, p? Kj?kkenet spiller Mathias Holmgren (S) 100% pure schlager, mens det i leiligheten spilles nu-disco og i kjelleren CAMP.
Fire enkeltbilletter, syv valg
Til Oslo Prides fire hovedarrangement p? Rockefeller og Sentrum Scene fredag 27. og l?rdag 28. juni er det mulig ? kj?pe syv typer billetter: Fire enkeltbilletter, to kombinasjonsbilletter eller EuroPasset:
1. Kvinnekvelden (fredag 27. juni). Pris: 250.- (inkl. avgifter i d?ra og p? billettservice.no). Selges for 225,- i Pride Park.
2. Skeiv Natt (l?rdag 28. juni) Pris: 250 .- (inkl. avgifter b?de i d?ra og p? billettservice.no). Selges for 225,- i Pride Park.
3. Konsert med Margaret Berger p? Sentrum Scene (fredag 27. juni ) Pris: 250 .- (inkl. avgifter i d?ra og p? billettservice.no). Selges for 225,- i Pride Park.
Anders Vendelbo S?rensen (DK) er DJ f?r og etter konserten, og gj?r med det opplevelsen p? Sentrum Scene til en uforglemmelig helaften. Vendelboe har lang fartstid bak spakene. Han startet som DJ i 1997, og har spilt over alt i Danmark og flere ganger i Sveige og p? Ibiza.
4. Konsert med Josefin Winther p? Sentrum Scene (l?rdag 28. juni) Pris: 250.- (inkl. avgifter b?de i d?ra og p? billettservice.no). Selges for 225,- i Pride Park.
Norske Annie er DJ f?r og etter konserten, som gj?r kvelden p? Sentrum Scene til en uforglemmelig helaften.
5. Kombinasjonsbillett 1: Kvinnekvelden fredag 27. og Josefine Winther l?rdag 28. juni. Pris: 435.- (inkl avgift i d?ra og p? billettservice.no). I Pride Park selges billetten for 400.-
6. Kombinasjonsbillett 2: Margaret Berger fredag 27. og Skeiv Natt l?rdag 28. juni: Pris: 435.- (inkl avgift i d?ra og p? billettservice.no). I Pride Park selges billetten for 400.-
7. For internasjonale og tilreisende gjester: Kj?p EuroPass for 720 NOK, som inkluderer alle de fire f?rste overnevnte billettene, pluss Oslo Passet, som blant annet inkluderer fri kollektivtransport i 72 timer, fri inngang p? en rekke museer og severdigheter i Oslo, samt flere andre fordeler.

Oslo Pride is the largest Pride festival in Norway, and in 2014 we are the hosts of EuroPride. EuroPride in Oslo will be held from Friday 20th June to Sunday 29th June 2014.
During our ten-day festival, we shall through art, culture, politics and parties set human rights and lhbtiq issues on the agenda.
When we, Oslo Pride, organize EuroPride in 2014, we build the festival around our large events (with free admission) ? Pride Park, Pride House and Pride Parade. That our main events are free is important to us, because we want the festival to be accessible for everyone

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Nye Tourneo Courier   #Paolo Bolaffio   #Puerto Mogan   #Youtube Tai Chi