NISS inviterer til Alice i Eventyrland

Hyundai Motorsport har ansatt en h?yt profilert og erfaren teknisk direkt?r til sitt hovedkvarter i Alzenau i Tyskland. Italienske Nino Frison (53) viktigste oppgave blir ? videreutvikle Hyundais i20 WRC modell. Frison har v?rt i motorsport i over 30 ?r og har alle forutsetninger for ? kunne lykkes med den jobben. Han har blant annet hatt ledende roller i flere Formel 1- og WRC team . (Se vedlagte CV)
Stillingen er nyopprettet i teamet og avlaster teamsjef Michel Nandan som har hatt ansvaret for teknisk utvikling til n?.
Hyundai Motor Company i Korea er verdens fjerde st?rste bilprodusent med 90 000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med rundt 6 000 forhandlere. I Norge har selskapet 67 forhandlere, og har solgt n?rmere 100 000 biler siden merket kom til landet i 1992.

Authors

Related posts

Top