Spill

Lag din egen fanpark til fotball-VM

Torsdag 22. mai er det premiere for KappAhls nye flaggskipsbutikk i Oslo City. Flaggskipsbutikken er den f?rste med KappAhls nye konsept hvor kundene selv har v?rt med p? ? bestemme hvordan de vil shoppe. Resultatet er en topp moderne, kundevennlig flaggskipsbutikk med fokus p? mote,
inspirasjon og kj?peglede.
? Vi er sv?rt stolte og ser frem til ? ?nske kundene velkommen til KappAhls f?rste flaggskipsbutikk i Norge, sier KappAhls landssjef Liv Berstad.
I KappAhls nye flaggskipsbutikk m?ter kunden en topp moderne butikk fylt med mote, inspirasjon og kj?peglede for kvinnen midt i livet. Flaggskipsbutikken blir den f?rste med KappAhls nye butikkonsept og viser et helt nytt KappAhl-uttrykk hvor kundevennlig inspirasjon og kj?pshjelp er i fokus.
? ?verst p? ?nskelisten til v?re kunder st?r det at det skal v?re enkelt ? shoppe. I v?r nye butikk har vi fokusert p? nettopp det; ? guide kunden til ? finne de silhuettene som passer akkurat for henne, forteller Liv Berstad.
Flaggskipsbutikken innvies med feiring og festligheter i flere dager. Den nye fasaden avdekkes torsdag 22. mai med ?pningsfest for vip-kunder og trofaste kundeklubb­medlemmer. Her blir det
stjernespekket deltagelse med musikalsk overraskelse og stort gavedryss til gjestene. Fredag 23. og l?rdag 24. mai fortsetter feiringen i samtlige KappAhl-butikker i Stor-Oslo, med blant annet 25% rabatt p? alle varer.
Det nye butikkonseptet er en av KappAhls hittil st?rste satsinger og er utviklet av KappAhls interne konseptteam i samarbeid med det London-baserte konseptbyr?et Dalziel Pow.
For mer informasjon kontakt
Liv Berstad, landssjef Norge. Tel 900 16 677. E-post [email protected]
Bente Bakke Storl?kken, markedssjef. Tel 977 62 896. E-post [email protected] KappAhl
KappAhl, grunnlagt i 1953, er en av Nordens ledende motekjeder med n?rmere 400 butikker i Sverige, Norge, Finland og Polen samt Shop Online. KappAhl tilbyr prisgunstig mote i egen design til
alle ? kvinner, menn og barn, med ekstra fokus p? kvinnen midt i livet. 18% av sortimentet er b?rekraftsmerket. 2012/2013 var omsetningen 4,8 milliarder SEK og antall ansatte ca 4 500. KappAhl er b?rsnotert p? Nasdaq OMX Stockholm. Mer informasjon p? www.kappahl.com.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy