Spill

Merket Tibi ? N? tilgjengelig p? Boozt.com

iKettle er ikke bare en h?ykvalitets vannkoker med f?rsteklasses design. Den er ogs? appstyrt.
Det inneb?rer at brukeren kan starte vannkokeren med sin smartphone. Det g?r ogs? ? velge mellom fire ulike temperaturer – 65°, 80°, 95° og 100°. Derfor passe iKettle perfekt til all fra f?lsomme te varianter til gr?nn te og kaffe. Den tilh?rende gratisappen tilbyr flere stilige funksjoner, som for eksempel ? holde vannet varmt med en snooz funksjon.
Robin Vlek er innkj?per hos CoolStuff og det er han som har kj?pt inn iKettle. Selv om iKettle er den f?rste i sitt slag, tror han det kommer flere slike produkter.
– Appstyrte husholdningsapparater er her for ? bli. Jeg tror vi bare har sett begynnelsen, og snart styres det meste i hjemmet via din smartphone. iKettle er begynnelsen p? denne enorme utviklingen og derfor er iKettle selvsagt et produkt for oss, sier Robin.
iKettle Kan ogs? styres tradisjonelt med vanlige knapper. Dessuten har den ogs? automatisk avstenging, varmeholdingsfunksjon og beskyttelse mot t?rrkoking.
CoolStuff blir innledningsvis eksklusive i Norden med dette produktet.
Vi er utrolig stolte over ? v?re eksklusive i Norden, samt Tyskland i to m?neder. CoolStuff er en veldig viktig plattform for v?re leverand?rer n?r det gjelder utrulling av de siste og med innovative produktene p? markedet. Derfor var det naturlig for v?r leverand?r ? gi CoolStuff en eksklusiv periode for ? utvikle samarbeidet v?re ytterligere, sier Robin Vlek.
iKettle kan bestilles p? http://www.coolstuff.no/iKettle-Appstyrt-Vannkoker

Trenger du julegavetips eller inspirasjon til andre gaver?
Coolstuff tilbyr gadgets, gavetips og morsomme gaver p? Internett. V?rt m?l er ? tilby de kuleste, flotteste og mest innovative sakene p? markedet, og vi har et solid fotfeste i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland. Vi arbeider kontinuerlig med ? finne nye gadgets og utvide sortimentet. For mer info, bes?k www.coolstuff.no.

Similar Posts