Spill

Norsk Folkemuseum inviterer til ball!

19-05-2014 13:56 Eniro (Oslo, 19. mai 2014). S?kene p? Gule Sider p? 17. mai reflekterer at hele Norge er ute p? farten for ? feire nasjonaldagen. Behovet for transport og mat topper s?kestatistikken ? sammen med legevakten.

(Oslo, 19. mai 2014). S?kene p? Gule Sider p? 17. mai reflekterer at hele Norge er ute p? farten for ? feire nasjonaldagen. Behovet for transport og mat topper s?kestatistikken ? sammen med legevakten.
Gulesider.no brukes ukentlig av 1, 2 millioner nordmenn og i tillegg benytter over en halv million av oss Gule Sider p? mobilen hver uke. S?ketallene baserer seg p? lokale s?k fra hele landet og gir derfor en god indikasjon p? hva slags tjenester og produkter nordmenn er mest opptatt av.
? Det er ikke overraskende at taxi og restauranter topper s?kelistene p? en av ?rets st?rste festdager. P? femteplass finner vi ogs? legevakten, noe som kan tyde p? at feiringen ikke ender ikke like godt for alle, kommenterer Pierre M?rtensson, administrerende direkt?r i Eniro.

Topp 10 s?k p? 17.mai (nasjonalt)
1. restauranter
2. opplysningen
3. taxi
4. restaurant
5. legevakt
6. kart
7. spisesteder
8. kj?rerute
9. bunader
10. veibeskrivelse
Bruk av Gule Sider fra mobilen ?ker kraftig, over 20 prosent det siste ?ret, og over 40 prosent av produkts?kene p? Gule Sider kommer n? fra mobile enheter.
?Nettopp p? dager som 17. mai merker vi hopp i bruk av de mobile versjonene av Gule Sider. Ser vi p? s?kene gjort i Gule Sider-appen isolert topper ogs? behovene for mat, transport og umiddelbar legehjelp. I tillegg finner vi apotek, politi og Eidsvollsbygningen, noe som kanskje er spesielt for 200-?rsjubileet i ?r, forteller M?rtensson.

For mer informasjon, vennligst kontakt:Renate Morken, kommunikasjonssjef i EniroE-post: [email protected], mobil 476 03 968

Eniro er et av Nordens st?rste s?keselskap. Selskapet har rundt 2800 ansatte og har v?rt notert p? Nasdaq OMX Stockholm siden 2000. I 2013 hadde Eniro 3 660 MSEK i inntekter, med et resultat f?r avskrivninger (EBITDA) p? 849 MSEK. Mer enn 80 prosent av Eniros annonseinntekter kommer fra digitale kanaler. Hovedkontoret ligger i Stockholm. Mer om Eniro p? www.enirogroup.com
Eniro ? Oppdag n?rheten. S?k lokalt.

A to już wiesz?  OSTNOR FÖRVÄRVAR DAMIXA - DANMARKS LEDANDE BLANDARFÖRETAG

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy