Spill

Gj?r klar bunadskjorten til 17. mai!

Produktnyhet: Flux Junior med jordb?rsmak
Sikre ferien med barnas favoritt
Sommer og ferietid er for mange foreldre en pr?velse for tannpleie-rutinene, og samtidig endrer vi spisevanene til det mer s?te slaget med is, brus og annet godt i sommervarmen. Med produktnyhetene fra Flux Junior blir det enklere ? ikke glemme rutinene i ferien.
Flux Junior har i en ?rrekke v?rt barnas smaksfavoritt innen tannpleie. N? lanserer Flux to nye produkter for junior; fluorskyll og tyggegummi med god smak av jordb?r. Flere ulike barneprodukter ? velge mellom gir b?de variasjon og ?kt motivasjon for barn til ? ta vare p? tennene sine ?ret gjennom. Flux er utviklet i n?rt samarbeid med skandinavisk tannhelsetjeneste.
? I ferietider har vi en tendens til ? endre rutinene v?re. Dette gjelder ogs? rutinene vi har for tannhygienen v?r, og vi er ikke like flinke til ? pusse tennene som vanlig. Flux har n? lansert to gode produkter som skal gj?re det enklere ? ta vare p? tennene og de gode rutinene i ferien, sier Maria Tverraaen Moen, produktsjef hos Actavis.
I utviklingen av produktene ble det unders?kt hvilke smaker som foretrekkes av barn, og n?r sommerfavoritten jordb?r toppet listen var valget enkelt ? det m?tte bli produkter med jordb?rsmak.
Flux Junior Jordb?r Fluorskyll
Flux Junior fluorskyll med jordb?rsmak inneholder 0,05 % Natriumfluorid (NaF). Regelmessig bruk av Flux fluorskyll styrker tannemaljen og forebygger karies (hull i tennene). For best effekt b?r man skylle med 10 ml Flux 1-2 ganger om dagen. Flasken har en praktisk doseringspumpe som gir en eksakt dosering. Anbefalt utsalgspris for Flux Junior Fluorskyll (500 ml) kr 79,-
Flux Junior Jordb?r Tyggegummi
Flux Junior Tyggegummi er en tyggegummi med god jordb?rsmak. Den sukkerfrie tyggegummien er et kosttilskudd som inneholder xylitol, kalsium og c-vitamin. Flux Junior Tyggegummi ?ker spyttproduksjonen, som n?ytraliserer plakksyrer som er en risikofaktor for ? utvikle karies. Veiledende pris for Flux Junior Jordb?r Tyggegummi er kr 19,-
Flux Junior Jordb?r fluorskyll og tyggegummi er utviklet for barn fra 6 ?r, og selges hos apotek og utvalgte tannklinikker fra mai 2014. I Flux-familien finnes ogs? Flux Junior fluorskyll og tannkrem med fruktmintsmak, samt fluortabletter i flere smaker og styrker. Les mer p? fluxfluor.no
Hvem b?r skylle med fluor?
Barn med ?kt risiko for karies kan ha behov for ekstra tilskudd av fluor. Barn som har som vane ? innta mat eller drikke om natten, sm?spiser ofte eller bruker tannregulering er eksempler p? risikogrupper for ?kt karies blant barn.
H?yoppl?selige pressbilder er tilgjengelig p? http://fluxfluor.no/kontakt/# under fanen Presserom
For ytterligere informasjon vennligst kontakt:Maria Tverraaen Moen, produktsjef, Actavis. Tlf: +47 917 64 688 [email protected]

Om Actavis Norway AS
Actavis er et globalt legemiddelselskap som jobber innenfor utvikling, produksjon og distribusjon av generiske legemidler (reseptpliktige og reseptfrie), handelsvarer og biotilsvarende legemidler. Selskapets globale hovedkontor ligger i Parsippany, New Jersey, USA.
Det nye Actavis plc. er en kombinasjon av Watson Pharmaceuticals Inc og Warner Chilcott. Actavis er n? det tredje st?rste generiske legemiddelselskapet i verden, med mer enn 750 molekyler i 1700 doseringskombinasjoner, som markedsf?res globalt gjennom virksomheter i over 60 land. Det norske kontoret ligger p? Sk?yen i Oslo.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy