Spill

Hans-Henrik Merckoll tar over rollen som salgsdirekt?r for de st?rste kundene i HP Norge

09-05-2014 10:51 Brilleland Den m?rke vinteren er forbi og vi vender blikket mot en lys og optimistisk v?r. Dette setter tydelig preg p? trendene denne sesongen, som kjennetegnes av friske farger og et nettere uttrykk.

Den m?rke vinteren er forbi og vi vender blikket mot en lys og optimistisk v?r. Dette setter tydelig preg p? trendene denne sesongen, som kjennetegnes av friske farger og et nettere uttrykk.
V?ren 2014 vil bugne av lette, friske farger. I den varme enden av fargeskalaen ser vi bl.a. cerise, korall, oransje og aprikos, mens lilla, deminbl?, turkis og ismint dominerer blant de kalde fargene. Lillafargen Radiant orchid utnevnes som ?rets farge og g?r igjen i mange av v?rens innfatninger. En vil ogs? se flere nyanser av diskr? bruntoner som er en fin, n?ytral base i en brillegarderobe.

Inspirasjon fra fortiden
Retro- og vintageinspirasjonen fra 60- og 70-tallet st?r fortsatt sterkt, representert av fasonger som cat-eye, runde panto og pilot. Brillene vil bli noe st?rre, men likevel lettere i uttrykket med tynnere innfatninger, gjerne i flerfarget eller transparent plast. Vi vil ogs? se mer av bohemstilen som representeres av runde former, lyse pastellfarger og blomsterdetaljer.

?kologiske briller
Nytt av ?ret er ECOate ? innfatninger laget av nedbrytbar plast basert p? cellulose.
Kombinert med en b?rstet overflate, ser brillene like organiske ut som de er.

Solbriller i regnbuens farger
80-tallets speilglass og fargegraderte glass er kommet for ? bli. I v?r kan du velge og vrake blant de fleste farger fra de fleste designere. Velg glass med toner i bl?tt, gr?nt eller oransje for et sporty uttrykk, eller de mer feminine, sarte fargene som gull, rosa eller lilla.
Detaljer i gyllent metall pynter solbrillene b?de til dame og herre, og fremhever solbrun hud.
I l?pet av 30 ?r har Brilleland vokst seg frem til ? bli en av Norges ledende optikerkjeder, der lave priser og h?y kvalitet g?r h?nd i h?nd med faglig ekspertise. Vi er en del av Grand Vision, verdens st?rste optikerkjede, og gj?r store innkj?p av kvalitetsprodukter slik at besparelsen kommer v?re kunder til gode.
Vi har autoriserte optikere i alle v?re butikker. Vi har spesialkompetanse p? alt fra klinisk optometri, kontaktlinser, progressive briller, arbeidsplassoptikk, synstrening med mer.

A to już wiesz?  Ti tips for ? bli en tryggere motorsyklist

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy