Spill

OSTNOR FÖRVÄRVAR DAMIXA – DANMARKS LEDANDE BLANDARFÖRETAG

07-05-2014 16:08 Sony Music Norway Det er bare et f?tall av band som har oppn?dd det Judas Priest har hittil i karrieren samt influere et s? stort mangfold andre band med sin stil og sitt sound. Om dr?ye to m?neder slipper bandet med vokalist, Rob Halford, gitaristene Glenn Tipton og Richie Faulkner, bassist Ian Hill og trommis Scott Travis, mer klassisk Judas Priest metal til fansen med utgivelsen av ?Redeemer Of Souls?.

Det er bare et f?tall av band som har oppn?dd det Judas Priest har hittil i karrieren samt influere et s? stort mangfold andre band med sin stil og sitt sound. Om dr?ye to m?neder slipper bandet med vokalist, Rob Halford, gitaristene Glenn Tipton og Richie Faulkner, bassist Ian Hill og trommis Scott Travis, mer klassisk Judas Priest metal til fansen med utgivelsen av ?Redeemer Of Souls?.
Albumet slippes b?de i en standard versjon, deluxe med fem bonusl?ter og LP, Redeemer of Souls er Judas Priest nye samling episk metal – “raising the bar is consistent for us and ‘Redeemer’ hits the ground running” – it matches up perfectly to earlier Priest classics as evidenced by the album’s leadoff single ‘March of the Damned’
(“we are forging ahead, slamming the pedal to the metal!”). “We feel ‘Redeemer of Souls’ reinforces our passion for what we believe in from the Judas Priest style heavy metal.”
Judas Priest debuterte f?rste gangen I 1974 med ?Rocka Rolla? og er ansvarlige for noen av heavy metals beste album gjennom tidene, 1980’s ‘British Steel’, 1982’s ‘Screaming for Vengeance’, 1990’s ‘Painkiller’ etc ? for ikke ? glemme anthems som ‘Breaking the Law’, ‘Living After Midnight’, ‘You’ve Got Another Thing Coming’ m.fl – 2014 markerer bandets 40 ?rs jubileum!
REDEEMER OF SOULS – tracklisting:
DRAGONAUT
REDEEMER OF SOULS
HALLS OF VALHALLA
SWORD OF DAMOCLES
MARCH OF THE DAMNED
DOWN IN FLAMES
HELL & BACK
COLD BLOODED
METALIZER
CROSSFIRE
SECRETS OF THE DEAD
BATTLE CRY
BEGINNING OF THE END
Bonus tracks:
SNAKEBITE
TEARS OF BLOOD
CREATURES
BRING IT ON
NEVER FORGET

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy