Spill

Hardcore p?nkerne i Trash Talk returnerer med sitt fjerde studioalbum og kaller det en regelrett trussel

N? rigges det til boligmesse i Kongsberghallen, og d?rene ?pner fredag 9. mai kl. 12. Arrang?ren frister med dyktige utstillere, deriblant mange lokale, og det vanker tilbud p? produkter og tjenester til boligen til priser man kun f?r p? messen.
Nye hagem?bler eller hjelp til oppussingen?
Nordmenn fortsetter ? oppgradere boligen sin og stadig flere s?ker hjelp til dette arbeidet.
Boligmessen i Kongsberg har en rekke utstillere innen alt fra bad, garderobe, kj?kken, kj?kkenfornying og tak til varmepumper, lyd og bilde, garasje, glassmester, hagem?bler og h?ndverkertjenester ? ca. 50 utstillere alt i alt. Messen ivaretar ogs? de som bare ?nsker en enklere hverdag. – Du kan blant annet f? supre priser p? kvalitetskj?kkenmaskiner. Dyktige kokker demonstrere hvordan man kan lage god mat fra bunnen av med et av markedets mest robuste kj?kkenmaskiner, og det vanker smakebiter, forteller prosjektleder Hans Christian Olsen. ? Er du lei av ? klippe plenen, kan du investere i en gressklipperrobot til ekstra god messepris og heller bruke tiden din p? andre oppgaver!
M?t Otto
Foruten de flotte utstillerne er Otto Robsahm messens trekkplaster, og han kommer til Kongsberghallen b?de l?rdag og s?ndag. Handymannen, som er best kjent som Sinnasnekker?n fra TVNorge, holder foredrag begge dagene, og vil blant annet inspirere publikum til ? tenke riktig n?r de setter i gang med prosjektene sine. L?rdag kl. 14 arrangerer han konkurransen ?Handy Girl?.
Barnepark og café
Mens barna koser seg i barneparken med tilbud om tegning, hoppeslott, film og ansiktsmaling, kan de voksne bruke tiden i ro og mak p? messen. – Vi har selvsagt cafe, s? helgekosen kan du ta hos oss, smiler Olsen avslutningsvis.
Tidenes st?rste messekonkurranse
Hedalm Anebyhus har lagt to hus og en dobbelgarasje i premiepotten p? tidenes st?rste messekonkurrranse, og premiene er verdt 2,5 millioner kroner! Registrering p?g?r elektronisk p? messen fra den ?pner p? fredag til s?ndag kl. 15, og landsfinale arrangeres i november.
Les messeavisen og oversikt over utstillere her.

?pningstider:
Fredag kl. 12 ? 19
L?rdag kl. 10 ? 18
S?ndag kl. 10 ? 17

Prosjektleder: Hans Christian Olsen
Mob: 906 28 662
E-post: [email protected]
Siden 1997 har Compass Fairs AS arrangert sin egen ?Gj?r Din Bolig Bedre?-messe. ?Gj?r Din Bolig Bedre? er landsdekkende med 20 ?rlige boligmesser fra Troms? i nord til Kristiansand i s?r. I tillegg arrangeres messen 12 ulike steder i Sverige, flere steder i Danmark og i nordre deler av Tyskland.
Gjennom v?re egne messer har vi tilegnet oss en unik kompetanse knyttet til planlegging, bygging og gjennomf?ring av messer. Dette har medf?rt ?kt interesse ogs? fra arrang?rer av andre messer og andre arrangement, og i 2013 var vi teknisk arrang?r for i overkant av 60 messer rundt om i Skandinavia.
Compass Fairs er totalleverand?r innen messearrangement og leverer alt av utstyr.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy