Spill

Fortsatt h?ye drukningstall

02-05-2014 13:44 BZT Fashion Boozt.com er stolte av ? kunne introdusere en av bransjens ledende merkevarer; Rebecca Minkoff i designer butikken.

Boozt.com er stolte av ? kunne introdusere en av bransjens ledende merkevarer; Rebecca Minkoff i designer butikken.
Rebecca Minkoff er kjent for ? skape statement vesker i skinn, nagler og edgy materialer. Merket har utviklet seg til ? bli ett globalt livsstils-merke som tilbyr et stort utvalg av vesker, tilbeh?r, sko og kl?r.
De lekne veskene er sv?rt popul?re blant kjendiser og har blitt sett p? blant annet Alex Chung, Halle Berry, Reese Witherspoon og mange flere.
Boozt.com vil m?nedlig oppdatere sine Rebecca Minkoff vesker med et bredt spekter av farger og design. Fullf?r antrekket med plagg fra noen av de +300 andre merkevarene som tilbys i nettbutikken.

Om Boozt.com
Boozt.com er en motebutikk p? nett for hele familien. Nettbutikken har vokst utrolig mye siden oppstarten i 2011 og er n? fylt med over 300 merker. Vi er spesialister p? skandinaviske motemerker med utvalg av internasjonale merkevarer. Vi kler opp motebevisste skandinaver i den perfekte blandingen av avslappende, moderne og designermerker. Du kan finne et antrekk for enhver anledning p? Boozt.com.
V?r avdeling for kvinner har alltid et fullt lager med popul?re stiler og merker som Style Butler, Desigual og VILA, for ? nevne noen. Kjoler og topper er v?re mest popul?re kategorier med over tusen stiler i hver, fylt med alt fra festplagg til avslappende stiler. Du kan finne de beste strikkeplagg, sko, vesker og bukser for den skandinaviske kvinnelige shopperen p? Boozt.com.
Avdelingen for menn tilbyr b?de fritidskl?r og business antrekk og passer for enhver stil. De mest popul?re kategoriene for menn p? Boozt.com er T-skjorter & Polo, skjorter, strikkeplagg, jeans og sko. Vi b?rer et stort utvalg av merkevarer for menn som Jack & Jones, BOSS Black og Diesel Men.
Boozt.com har en stor avdeling med barntoy der du kan finne noe for din jente eller gutt. Du kan finne et bredt utvalg av yttert?y, sko, gensere eller sokker p? Boozt.com. Vi tilbyr alt fra tidl?se design til high fashion fra merker som name it, Hummel og Mini a Ture. Mange av v?re merkevarer er laget med organiske materialer og har fokus p? ? levere barnekl?r med h?y funksjonalitet.

A to już wiesz?  Sliter med nye TV-er (Se video)

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy