Spill

Starter kit fra jane iredale- THE SKIN CARE MAKEUP

Starter kit fra jane iredale- THE SKIN CARE MAKEUP
30-04-2014 12:19 Ving Norge AS Interessen for Kroatia ?ker stadig, og for ? m?te ettersp?rselen tilbyr Ving n? fire nye reisem?l i sjarmerende Istria ? Opatija, Porec, Rovinj og Vrsar. Kroatia hadde Vings mest forn?yde gjester i fjor og er et reisem?l der nordmenn trives godt. N? har Ving enda flere reisem?l og hotell ? velge mellom n?r man skal bestemme seg for hvor ferien g?r til sommeren.

Interessen for Kroatia ?ker stadig, og for ? m?te ettersp?rselen tilbyr Ving n? fire nye reisem?l i sjarmerende Istria ? Opatija, Porec, Rovinj og Vrsar. Kroatia hadde Vings mest forn?yde gjester i fjor og er et reisem?l der nordmenn trives godt. N? har Ving enda flere reisem?l og hotell ? velge mellom n?r man skal bestemme seg for hvor ferien g?r til sommeren.
? Alle de fire reisem?lene i Istria er utrolig sjarmerende og tilbyr fantastisk mat. Kroatiske r?varer serveres med en italiensk touch, og den lokale vinen gir m?ltidet det lille ekstra, sier Sophie Frisholm, presseansvarlig i Ving.
Porec er det st?rste feriestedet i Istria og er en sjarmerende by med aner fra middelalderen. Ved den lange strandpromenaden ligger uteserveringene og restaurantene som perler p? en snor. Rovinj er minst like vakker som Porec, med smale brosteinsgater og italiensk atmosf?re. Opatija er en litt mindre landsby med lavt tempo og blir ofte omtalt som Kroatias svar p? den Franske Riviera. Midt mellom Rovinj og Porec ligger den romantiske landsbyen Vrsar i vakre omgivelser ved Adriaterhavet. Felles for alle de fire reisem?lene er det krystallklare vannet man kan bade i fra badeterrasser, klipper og strender.
Bes?k 3 land i ferien
Utfluktene i Kroatia er noen av de beste i hele Vings utfluktsprogram. Mange f?r med seg dagsturen som g?r fra Istria til Venezia. Det finnes ogs? mange ving?rder som er ?pne for gjester hvor man kan smake p? vin, ost og skinke fra omr?det. Mange anbefaler ogs? ? leie bil og kj?re til Slovenia eller bes?ke den fantastiske Postojnagrotten. Med Vings utfluktsprogram kan man alts? v?re innom hele tre land i l?pet av ferien til Kroatia.
Ving er Norges st?rste reisearrang?r med reiser til mer enn 170 reisem?l i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise p? egen h?nd. Reisene selges via internett, telefon, i egne butikker samt utvalgte reisebyr?er over hele landet. Ving Norge AS har 89 ansatte og over 400 000 reisende ?rlig.

A to już wiesz?  Ny singel fra ADMIRAL P fredag 9. mai

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy