Spill

Lokalt premiedryss p? Romerike

– 9. ? 11. mai kommer boligmessen endelig til Kongsberghallen, sier prosjektleder Hans Christian Olsen i Compass Fairs. – Med messen i Kongsberg runder vi av en super v?rsesong. Vi har dyktige leverand?rer p? plass, s? her b?r alle benytte anledningen til ? f? r?d fra lokale og nasjonale eksperter, supre messetilbud, ekstra rause timesalg og morsomme aktiviteter p? kj?pet!
Lyst til ? m?te Otto?
– Vi har hatt stor suksess med programmet v?rt i ?r, forteller Olsen, og viser til en gjennomsnittlig ?kning i publikumstallene p? over 8 %. – Oppussingstrenden fortsetter i Norge, og vi har f?tt flere unge bes?kende som har sett verdien i ? snakke med dyktige fagfolk i stedet for ? surfe p? nettet. Otto Robsahm er v?rt store trekkplaster, og han kommer til Kongsberghallen b?de l?rdag og s?ndag. Handymannen, som er best kjent som Sinnasnekker?n fra TVNorge, holder foredrag begge dagene, og vil blant annet inspirere publikum til ? tenke riktig n?r de setter i gang med prosjektene sine. L?rdag kl. 14 arrangerer han ?Handy Girl? hvor Kongsbergs jenter og damer konkurrerer om hvem som er byens dyktigste med verkt?yene. Olsen forteller at konkurransen har v?rt en publikumsuksess p? alle boligmessene denne sesongen, og nevenyttige jenter og damer oppfordres til ? ta med vennegjengen og familien og melde seg p?. Otto er dessuten tilgjengelig for en oppussingsprat.
Mangfoldig tilbud
P? messen finner man eksperter ? snakke med, b?de for de som skal oppgradere inne eller p? fasaden p? hus, leilighet og hytte, men ogs? for de som ?nsker gode verkt?y for en enklere hverdag i hus og hage. – Du kan blant annet se dyktige kokker demonstrere hvordan man kan lage god mat fra bunnen av med et av markedets mest robuste kj?kkenmaskiner, og det vanker smakebiter, forteller Olsen. ? Du finner ogs? supre messetilbud p? ferdighus- og hytte, hyttetomter, glassmester, kj?kkenfornying, garasjeporter, ytterd?rer, belysning, lyd og bilde, kj?kkenmaskiner og andre husholdningsartikler, l?s og beslag, alarm, forsikring, hagemaskiner og gressklippere, fotograf, garderobe, renhold, bad/VVS, utend?rs massasjebad og sauna, fliser, varmepumpe, fordelsklubber, elektriker, fjellsprenging og graving, tak og takrenner, blikkenslager, interi?r, eiendomsmegler, hjemlevering av mat, h?ndverkertjenester, med mer. Kom og gj?r et kupp!
Barnepark og café
Mens barna koser seg i barneparken med tilbud om tegning, hoppeslott, film og ansiktsmaling, kan de voksne bruke tiden i ro og mak p? messen. – Vi har selvsagt cafe, s? helgekosen kan du ta hos oss, smiler Olsen avslutningsvis.
Tidenes st?rste messekonkurranse
Hedalm Anebyhus har lagt to hus og en dobbelgarasje i premiepotten p? tidenes st?rste messekonkurrranse, og premiene er verdt 2,5 millioner kroner! Registrering p?g?r elektronisk p? messen fra den ?pner p? fredag til s?ndag kl. 15, og landsfinale arrangeres i november.
Les messeavisen for Kongsberg her.
?pningstider:
Fredag kl. 12 – 19
L?rdag kl. 10 – 18
S?ndag kl. 10 – 17

Prosjektleder: Hans Christian Olsen
Mob: 906 28 662
E-post: [email protected]
Siden 1997 har Compass Fairs AS arrangert sin egen ?Gj?r Din Bolig Bedre?-messe. ?Gj?r Din Bolig Bedre? er landsdekkende med 20 ?rlige boligmesser fra Troms? i nord til Kristiansand i s?r. I tillegg arrangeres messen 12 ulike steder i Sverige, flere steder i Danmark og i nordre deler av Tyskland.
Gjennom v?re egne messer har vi tilegnet oss en unik kompetanse knyttet til planlegging, bygging og gjennomf?ring av messer. Dette har medf?rt ?kt interesse ogs? fra arrang?rer av andre messer og andre arrangement, og i 2013 var vi teknisk arrang?r for i overkant av 60 messer rundt om i Skandinavia.
Compass Fairs er totalleverand?r innen messearrangement og leverer alt av utstyr.

Similar Posts