Spill

Nye Ford Transit Courier ? topp moderne varebil til under 150 000 kroner.

29-04-2014 15:25 Garmin Nordic Norway AS Garmin presenterer GNX 20 og GNX 21 ? siste nyvinning i Garmins marine segment. Instrumentene er optimale for b?de seil- og motorb?t med tilpasningsdyktige displayer og lavt str?mforbruk

Garmin presenterer GNX 20 og GNX 21 ? siste nyvinning i Garmins marine segment. Instrumentene er optimale for b?de seil- og motorb?t med tilpasningsdyktige displayer og lavt str?mforbruk
Store, lettleselige, svarte sifre og grafer p? hvit eller farget bakgrunn gir h?y kontrast og god synlighet. Velg mellom sju tilpassbare bakgrunnsfarger.
Glasslinsen med overflatebehandling mot blendende lys motvirker dugging
Fullstendig tilpassbare brukerprofiler for seilb?ter eller hurtigb?ter viser de viktigste maritime dataene og b?tdataene.
Lavt str?mforbruk (25 mA) med 350 mW (uten bakgrunnsbelysning) / 400 mW (middels sterk bakgrunnsbelysning)
Fem forskjellige skjermkonfigurasjoner, pluss m?l- og graf-modus viser dybde, fart, vindforhold og mer enn 50 andre maritime data og b?tdata.
Det leservennlige GNX 20 Marine-instrumentet har svarte sifre p? hvit eller farget bakgrunn, og viser tydelig dybde, fart, vindforhold og mer enn 50 andre maritime data og b?tdata. Glasslinsen med overflatebehandling mot blendende lys gir utmerket synlighet b?de om dagen og om natten med sifre med h?y kontrast opptil 36 mm i h?yden.
GNX 20 er det f?rste maritime instrumentet med glasslinse som har en kombinasjon av LCD-elementer og punktmatrise for ? vise grafisk informasjon. Det lave str?mforbruket ? (25 mA) med 350 mW (uten bakgrunnsbelysning)/400 mW (middels sterk bakgrunnsbelysning) ? er perfekt til bruk i seilb?ter og gir verdifull informasjon ved b?de seiling og fisking. Fullstendig tilpassbare brukerprofiler viser vindforhold, dybde og fart. I tillegg blar GNX 20 automatisk gjennom de forskjellige informasjonsskjermene, som gir en h?ndfri betjening av instrumentet. Det kan bygges inn med medf?lgende utstyr for ? f? en lav profil, eller det kan flatmonteres som et instrumentpanel for ? gi b?ten din den optimale styrekonsoll?sningen og et tilpasset oppsett.

A to już wiesz?  Invitasjon til ?pen kampsportsamling for alle kampsporter i Beijing i sommer

Garmin er grunnlagt p? prinsippene om innovasjon, komfort, ytelse, verdi og service. Det som startet med en h?ndfull ingeni?rer i 1989 har etterhvert utviklet seg til ? bli en verdensomspennende og markedsledende produsent. V?rt m?l har hele tiden v?rt det samme: ? skape produkter for navigasjon og kommunikasjon som kan berike v?re kunders liv. Avansert teknologi skal v?re enkel ? bruke for at den skal komme til nytte! Vi designer og selger produkter, men vi omfavner egentlig en livsstil. I dag dekker v?rt brede sortiment produkter til flygere, b?teiere, bilister, motorsyklister, naturelskere og idrettsut?vere. Og vi tenker hele tiden p? hvordan vi kan tilpasse og forbedre b?de oss selv og v?re produkter.
Garmin Nordic Norway AS distribuerer elektronikk for b?t, bil, sport og friluftsliv fra Garmin. V?r gode serviceavdeling gj?r oss i stand til ? yte deg best mulig service. Vi har erfart at den beste markedsf?ringen er forn?yde kunder, og h?per at du som kunde vil f? oppleve hva vi legge i begrepet god service

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy