Spill

NY FRIS?RSALONG P? STRANDTORGET P? LILLEHAMMER

NY FRIS?RSALONG P? STRANDTORGET P? LILLEHAMMER
29-04-2014 10:54 Compass Fairs AS - B?de hyttefolk og publikum bosatt i Sandefjord og omegn b?r ta turen til Runarhallen hvor boligmessen ?Gj?r Din Bolig Bedre? ?pner d?rene fredag 2. mai kl. 12. Prosjektleder Hans Christian Olsen i Compass Fairs lover tips og r?d samt supre messetilbud til oppgradering av hytte og bolig!

– B?de hyttefolk og publikum bosatt i Sandefjord og omegn b?r ta turen til Runarhallen hvor boligmessen ?Gj?r Din Bolig Bedre? ?pner d?rene fredag 2. mai kl. 12. Prosjektleder Hans Christian Olsen i Compass Fairs lover tips og r?d samt supre messetilbud til oppgradering av hytte og bolig!
M?t Otto
Olsen kan fortelle at en opplagt Otto Robsahm, bedre kjent som Sinnasnekker?n fra TVNorge, kommer b?de l?rdag og s?ndag. – L?rdag kl. 14 leder Otto ?rets publikumssuksess ?Handy Girl?, og k?rer Sandefjords mest nevenyttige dame. Ta med venner og familie som heiagjeng og meld deg p? – det vanker supre premier i hovedfinalen, oppfordrer Olsen. – Otto er dessuten tilgjengelig for en prat p? tomannsh?nd om du skulle ?nske tips og r?d eller kanskje litt motivasjon fra den popul?re handymannen.
F? inspirasjon til prosjektet ditt-
– Alle som skal i gang med prosjekter ute eller inne, enten det er i hus, hage, leilighet eller hytte, b?r ta turen innom messen og sjekke ut tilbudene v?re sier Olsen. – P? messen kommer dyktige leverand?rer, b?de nasjonale og lokale, for ? promotere produkter og tjenester som ferdighus- og hytte, byggeprosjekter, glassmester, innglassing av balkong, kj?kken, gulv, hvitevarer, utend?rs massasjebad, d?rer, vindu, vakuumtoalett, garderobe, gjerder, rekkverk, sprosser, levegger, solskjerming, fargehandel, tak og takfornying, byggevarer, bad/VVS, varmepumpe, eiendomsmegler, garasjer og garasjeporter, hagemaskiner og gressklippere, kj?kkenutstyr, bolig i utlandet, persiske tepper, matlevering p? d?ren, strykesystemer, interi?rkonsulent, fasaderengj?ring og vaktmestertjenester, med mer.
Barnepark og café
Barna kan kose seg med ansiktsmaling, tegning, film og hoppeslott i barneparken, mens de voksne rusler omkring p? messen med god samvittighet. – Og vi har selvf?lgelig café ? helgekosen tar du hos oss, avslutter Olsen.
Tidenes st?rste messekonkurranse
Husleverand?ren Hedalm Anebyhus har lagt to hus og en dobbelgarasje i premiepotten p? tidenes st?rste messekonkurrranse, og premiene er verdt 2,5 millioner kroner! Registrering p?g?r elektronisk p? messen fra den ?pner p? fredag til s?ndag kl. 15, og landsfinale arrangeres i november.

A to już wiesz?  3200 elever gjenopplever 1814!

?pningstider:
Fredag kl. 12 – 19
L?rdag kl. 10 -18
S?ndag kl. 10 – 17

Prosjektleder: Hans Christian Olsen
Mob: 906 28 662
E-post: [email protected]
Siden 1997 har Compass Fairs AS arrangert sin egen ?Gj?r Din Bolig Bedre?-messe. ?Gj?r Din Bolig Bedre? er landsdekkende med 20 ?rlige boligmesser fra Troms? i nord til Kristiansand i s?r. I tillegg arrangeres messen 12 ulike steder i Sverige, flere steder i Danmark og i nordre deler av Tyskland.
Gjennom v?re egne messer har vi tilegnet oss en unik kompetanse knyttet til planlegging, bygging og gjennomf?ring av messer. Dette har medf?rt ?kt interesse ogs? fra arrang?rer av andre messer og andre arrangement, og i 2013 var vi teknisk arrang?r for i overkant av 60 messer rundt om i Skandinavia.
Compass Fairs er totalleverand?r innen messearrangement og leverer alt av utstyr.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy