Spill

Informasjon om Topptrenerutdanningene 2014-16

27-04-2014 23:17 Norges Kampsportforbund Kent Rodel Westergaard fra Stovner Doce Pares imponerte under Oslo Open i Stick og knife fighting konkurransen som ble arrangert i Bj?lsehallen p? s?ndag ved ? vinne 2 gull og en s?lvmedalje. Kent Rodel Westergaar vant gull i klassen singel stick og dobbel stick, mens han vant s?lv i m?nsterklassen.

Kent Rodel Westergaard fra Stovner Doce Pares imponerte under Oslo Open i Stick og knife fighting konkurransen som ble arrangert i Bj?lsehallen p? s?ndag ved ? vinne 2 gull og en s?lvmedalje. Kent Rodel Westergaar vant gull i klassen singel stick og dobbel stick, mens han vant s?lv i m?nsterklassen.
Det deltok ut?vere fra de Filippinske stilene Kali Sikaran, Pikiti Tirsia, Dog Brothers Martial Arts, Combat Arnis og Doce Pares og det var mange t?ffe kamper.
Stick Fighting er en felles konkurranseform innen filippinske kampidretter hvor man bruker en
eller to stokker i kamp n?r man fighter. Ut?verne har p? seg vest og hjelm for ? beskytte seg. En kamp er p? 3 runder a 1 minutt, og det er et h?yt tempo p? kampene med mye action. Den som f?r inn flest poeng vinner. Man f?r poeng for rene treff, blokk og unnvikelse. I tillegg arrangeres det konkurranse i forms som er en oppvisningskonkurranse. Det blir ogs? konkurranse i knivkamp. Oslo
Open 4 var et oppkj?ringsstevne med tanke p? NM og VM som er til h?sten
I Norge er denne konkurranseformen organisert i Norges Kampsportforbund. I Norge konkurrerer man etter internasjonalt standardiserte regler satt av WEKAF (World Eskrima Kali Arnis Federation) som er det eldste og st?rste forbundet innen organisert konkurranse.
Det er flere kategorier som det kan konkurreres i innen WEKAF:
Single stick ? Kamp med en stokk og full beskyttelse.
Double stick ? Kamp med to stokker og full beskyttelse.
Padded stick ? Kamp med kun hjelm og polstret jernstokk.
Team ? 3 mot 3-lag.
Knife fighting ? Knivkamp.
Sayaw ? Fritt m?nster.
Det som kjennetegner konkurransesporten er at det er lynraske slag, blokkering, unnvikelser, og man f?r poeng for rene treff, unnvikelser og gode blokkeringer av slag fra motstander.
Resultatliste ligger som vedlegg

A to już wiesz?  O?NEILL lommebokvesker til smartphones

Klipp fra mesterskapet
Norges Kampsportforbund (NKF) er det tiende st?rste s?rforbundet under Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF). Forbundet er lokalisert p? Ullev?l stadion i Oslo. NKF organiserer over 20 kampidretter, hvorav karate, taekwondo, jujutsu, wushu og kendo er de fremste konkurranseidrettene.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy