Spill

Pusse opp? Bes?k boligmessen i Runarhallen

Pusse opp? Bes?k boligmessen i Runarhallen
25-04-2014 12:33 Mestergull P? tide ? stille det store sp?rsm?let, men usikker p? hvordan? Da er du ikke alene. V?ren er h?ysesong for frierier og landet rundt lurer nerv?se menn p? hvordan de skal fri til kj?resten.

P? tide ? stille det store sp?rsm?let, men usikker p? hvordan? Da er du ikke alene. V?ren er h?ysesong for frierier og landet rundt lurer nerv?se menn p? hvordan de skal fri til kj?resten.
De fleste velger v?ren eller sommeren n?r de skal fri. Ogs? nytt?rsaften og Valentines-day er popul?re tidspunkt ? forlove seg p?, men ? finne riktig tidspunkt er bare ett av valgene du m? foreta f?r et frieri skal finne sted.
Bruker gullsmeden som ekteskapsr?dgiver
– En del kunder sp?r oss om tips til hvordan de b?r fri til kj?resten, forteller administrerende direkt?r og gullsmed Greger Hansen i Mestergull. ? De regner nok med at vi har h?rt mange historier fra andre som har forlovet seg og kj?pt gifteringer. S?nn sett kan du kanskje kalle v?re gullsmeder for ekteskapsr?dgivere, ler han.
Gullsmedkjeden bekrefter at de opplever st?rre ettersp?rsel etter forlovelsesringer p? v?ren og sommeren enn resten av ?ret, og de butikkansatte f?r alts? flere sp?rsm?l enn det som dreier seg om carat og valg av gulltype.
? tenke igjennom f?r du frir
– V?re butikkansatte har nok en og annen historie ? komme med, men ? planlegge selve frieriet er det nok lurt ? gj?re selv, sier Hansen. Noe av kjernen i et frieri er jo at det skal v?re originalt og personlig, og da er det lurt ? finne p? noe selv fremfor ? kopiere det andre har gjort, mener han.
Det er allikevel 3 tips til frieriet Mestergull-sjefen kan gi:
Ikke gj?r frieriet pinlig for den utk?rede
Det perfekte frieri skal v?re originalt og personlig. Men legg mer vekt p? det personlige enn det originale. Det er ikke sikkert et frieri fra scenekanten p? en stor konsert foran flere tusen andre er det som faller best i smak om kj?resten din er av den sjenerte typen. Et frieri skal v?re hyggelig, ikke ubehagelig! Tenk p? hva kj?resten din liker og lag noe kreativt ut av det.
Planlegg frieriet godt
Enten du velger ? fri hjemme, dukke opp p? jobben hennes i hest og kjerre eller ta med din utk?rede p? overraskelsestur til Paris s? s?rg for ? planlegge det hele godt. ? alliere seg meg en kollega eller venninne kan v?re er lurt. Det finnes ikke noe kjedeligere enn ? dukke opp med flosshatt og innleid kusk p? arbeidsplassen hennes ? for s? ? finne ut at hun ikke er p? kontoret den dagen. Involver allikevel ikke for mange muldvarper. Da er sannsynligheten st?rre for at noen forsnakker seg og r?per overraskelsen din.
S?rg for at forlovelsesringen passer
Skal du overraske med en diamantring er det selvsagt best at den passer p? fingeren til kj?resten ? men ? m?le en finger p? ?yem?l er umulig. Tjuvl?n en ring hun alt bruker, og ta med den til gullsmeden. Da m?ler gullsmeden st?rrelsen p? ringen og finner en forlovelsesring som passer. Det er selvsagt mulig ? bytte en ring, men da m? du ikke gravere den p? forh?nd. Dessuten er det mer stas med en ring som faktisk passer og som kan brukes med det samme. Det viser samtidig at du kjenner henne godt og bryr deg om henne.
Er du usikker p? hva slags ring du skal velge, kan gullsmeden hjelpe deg eller du kan designe egne ringer p? nettsiden til Mestergull:
http://www.mestergull.no/no/produkter/varetyper/gifteringer/

A to już wiesz?  N? KAN KLUBBEN UTDANNE UNGE LEDERE !

Om Mestergull
Mestergull er landets ledende gruppering i gullsmedbransjen og h?ster anerkjennelse for spennende smykkekolleksjoner og utf?relsen av h?ndverk av ypperste klasse.
Hos oss finner du de viktige merkevarene, og ?nsker du det helt unike og s?regne utfordres vi gjerne med ? designe et helt spesielt smykke kun for deg.
I Mestergull finner du dyktige selgere, gullsmeder, designere og juvelfattere som alle gleder seg til ? se deg i butikken.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy