Spill

Politiet deltar p? ?EuroPride 2014? i Oslo

25-04-2014 10:40 Silva Norway SILVA och Lidingöloppet inleder nu ett nytt sponsorsamarbete där SILVA g?r in som Officiell Leverantör till Lidingöloppet och Lidingöloppet MTB.

? För SILVA är det fantastiskt roligt att f? tillfälle att arbeta tillsammans med världens största terränglopp och det starka varumärke som Lidingöloppet är. Vi ser samarbetet som en möjlighet att p? ett positivt sätt aktivera v?rt varumärke mot en aktiv nordisk m?lgrupp. Men vi ser även fram mot att involvera s?väl v?ra kunder, ambassadörer som v?ra medarbetare i träning och friskv?rd, inför n?got av de m?nga varierande och utmanande lopp som Lidingöloppet erbjuder, säger Patrik Elfwing, VD för SILVA Sweden AB.

Samarbetet innebär att SILVA kommer att vara delaktiga i flera av Lidingöloppets evenemang. B?de vid Lidingöloppet MTB den 4 maj och under Lidingöloppets jubileumsfirande den 26-28 september, när det 50:e Lidingöloppet arrangeras.
Lidingöloppet MTB är ett cykellopp som g?r i den välkända naturen fr?n världens största terränglopp Lidingöloppet. Loppet är ca 60 km l?ngt och har b?de en motions- och en tävlingsklass. Slingrande stigar, tuffa backar och allmänt härlig cykling i närheten av havet är det som kännetecknar Lidingöloppet MTB. Loppet arrangeras för andra g?ngen den 4 maj 2014 med start kl. 09.00.
SILVA sponsrar MTB-loppet med fina priser till b?de segrarna i tävlingsklassen och utlottningspriser till övriga cyklister. SILVAs produkter kommer även finnas till försäljning i den mässa som skapas tillsammans med Tv?hjulsmästarna. Mässan kommer att vara öppen fr?n kl. 12-17 lördag den 3 maj och 07-16 söndag den 4 maj, p? tävlingsomr?det vid Lidingövallen p? Lidingö.
? Vi är oerhört glada att kunna inleda ett samarbete med SILVA. Vi tror att detta kommer ge ett mervärde till v?ra deltagare. B?de v?ra cyklister och v?ra löpare har stor nytta av SILVAs produkter under sin färd mot ett deltagande i n?got av v?ra lopp, säger Tomas Hoszek, Generalsekreterare för Lidingöloppet.
Gilla gärna SILVA p? Facebook eller följ oss p? My Newsdesk, Twitter eller YouTube.
För mer information, vänligen kontakta:Patrik Elfwing VD SILVA SWEDEN, tel: 08 623 43 26 eller e-post: [email protected]
Sedan 1933 utvecklar och säljer Silva tillbehör till sport- och outdooraktiviteter. Fokusomr?dena är löpning, längdskid?kning, cykling, orientering och friluftsliv. Silvas produkter kännetecknas av hög teknisk funktionalitet och innovativ design. Produkterna utvecklas i Sverige med en design och konstruktion som är anpassad för att klara de tuffa p?frestningar som det nordiska vädret och klimatet innebär. Sedan 2011 ägs Silva av Karnell. Läs mer p? www.silva.se.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy