Spill

SkiStar Hemsedal: Hoffmaestro til 1. Mai Festivalen

FM Mattsson 9000E Tronic er et nytt ber?ringsfritt blandebatteri i stilig design. Det bidrar ikke bare til bedre hygiene, det sparer ogs? vann og energi samtidig som det t?ler riktig t?ffe tak.
Ber?ringsfrie blandebatterier er et vanlig innslag i offentlige milj?er og blir stadig mer popul?re ogs? i hjemmene. FM Mattsson 9000E Tronic er hygienisk, lett ? bruke for hele familien, energigjerrig samt helt blyfritt ? et pluss for s? vel milj?et som brukeren.
FM Mattsson 9000E Tronic er ogs? sikker. Det er enkelt ? sperre temperaturen, noe som minimerer risikoen for sk?lding. Man trenger heller ikke ? bekymre seg for at man g?r hjemmefra med vannet rennende ettersom man selv kan velge hvor lenge kranen skal spyle f?r den stenges av.
Blandebatteriet leveres med et batteri med lang levetid, noe som inneb?rer at man ikke trenger ? trekke str?mkabler for ? installere det. Hvis men heller vil koble det til str?mnettet, er det ogs? mulig.
? FM Mattsson 9000E Tronic er laget med ny teknologi som gj?r det ekstra brukervennlig. Det er driftssikkert og passer i b?de hjemmet og offentlige milj?er, forteller Ola Persson, markedskommunikasjon-sjef hos Ostnor i Mora.
Anbefalt utsalgspris: 3 080 kr

Allerede i 1865 ble FM Mattsson grunnlagt av Frost Matts Mattsson, og har siden den tid v?rt en foregangsbedrift for hele bransjen. Til ? begynne med ble det produsert urverksdetaljer til Mora-klokken, lusekammer, bjeller, spenner og h?lsporer. I 1876 st?per Frost Matts sine f?rste t?nnekraner.
I dag, mer enn 145 ?r senere, er FM Mattsson en av Nord-Europas st?rste og mest moderne armaturfabrikker. Nermere 600 000 kraner forlater ?rlig fabrikken for ? innrede kj?kken og bad over hele verden.

Similar Posts