Spill

Nytt ber?ringsfritt blandebatteri for t?ffe tak

24-04-2014 09:31 FM Mattsson FM Mattsson 9000E II sikkerhetsbatteri for bad og dusj er en ekte svensk klassiker i ny utgave. Blandebatteriet forener en slank design med smart milj?teknologi som garanterer en jevn og sikker temperatur. En innebygd vannsperre sparer vann og energi uten at man firer p? komforten. FM Mattsson 9000E II sikkerhetsbatteri finnes for dusj og/eller badekar.

FM Mattsson 9000E II sikkerhetsbatteri for bad og dusj er en ekte svensk klassiker i ny utgave. Blandebatteriet forener en slank design med smart milj?teknologi som garanterer en jevn og sikker temperatur. En innebygd vannsperre sparer vann og energi uten at man firer p? komforten. FM Mattsson 9000E II sikkerhetsbatteri finnes for dusj og/eller badekar.

Etter snart 150 ?r i bransjen vet FM Mattsson at mennesker verdsetter ulike ting n?r det gjelder blandebatterier. En del prioriterer formspr?k og det ytre, mens andre hovedsakelig tenker p? funksjon. Andre igjen setter milj?et f?rst. Det nye sikkerhetsbatteriet FM Mattsson 9000E II oppfyller alle disse behovene og FM Mattsson forener her form, funksjon, milj? og ?konomi.

? Den nye, nettere formen er en forfining av en av v?re ordentlige klassikere, FM Mattsson 9000E. Sikkerhetsbatteriet for dusj og bad bygger p? en velpr?vd funksjonalitet som gir god brukerkomfort, sier Ola Persson, markedskommunikasjonsjef, Ostnor i Mora.

E i 9000E st?r for EcoSafe? som er et helhetskonsept der det tas st?rst mulig milj?hensyn i hvert trinn i blandebatteriets liv, fra utforming og materialvalg til produksjon, tran-sport, bruk og gjenvinning.

Veiledende pris:
FM Mattsson 9000E II for badekar 150 c/c, 2 840 kr
FM Mattsson 9000E II for dusj, 2 140 kr

Allerede i 1865 ble FM Mattsson grunnlagt av Frost Matts Mattsson, og har siden den tid v?rt en foregangsbedrift for hele bransjen. Til ? begynne med ble det produsert urverksdetaljer til Mora-klokken, lusekammer, bjeller, spenner og h?lsporer. I 1876 st?per Frost Matts sine f?rste t?nnekraner.
I dag, mer enn 145 ?r senere, er FM Mattsson en av Nord-Europas st?rste og mest moderne armaturfabrikker. Nermere 600 000 kraner forlater ?rlig fabrikken for ? innrede kj?kken og bad over hele verden.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy