Spill

Atlanta – sesongens vinner fra Police

29.april 2014 f?r det norske folk sjansen til ? smake p? og l?re mer om supermat i alle landets helsekostbutikker ? p? over 300 steder i Norge. Og med supermatekspert John Opsahl i spissen vil vi sette fokus p? den norske frokosten. For vi spiser ikke s? sunt som vi tror – hvor sunn er egentlig din frokost?
Ofte tyr vi til lettvinte l?sninger med mye sukker og lite n?ringsstoffer. Man har d?rlig tid, lite kunnskap, og spiser ikke nok frukt og gr?nt. Hvordan kan supermat revolusjonere frokosten for det norske folk?
Vi spiser kun 1 om dagen! En ny britisk studie har funnet at det gamle slagordet 5 om dagen b?r byttes ut med 7 om dagen, det vil si 700gr per dag. Det vil redusere risikoen for for tidlig d?d med 42% sammenlignet med om du spiser mindre enn 1 om dagen som nordmenn faktisk gj?r. Kostholdet v?rt domineres av ferdigmat, sukker og d?rlig fett. I en frokostshake med supermat laget p? under to minutter kan du enkelt f? i deg 7 om dagen og kompensere for et d?rlig kosthold.
Supermat den kategorien matvarer som har aller bredest innhold av n?ringsstoffer, og er verdens hurtigst voksende helsetrend. Supermat er en enkel m?te ? f? i seg mat som har et h?yt n?ringsniv? av vitaminer, mineraler og fettsyrer – uten kompliserte dietter. P? supermatens dag f?r du muligheten til ? teste ut dette.
?Med supermat kan ditt vanlige usunne kosthold l?ftes til ? bli supersunt uten at du trenger ? gj?re endringer.? sier supermatekspert John Opsahl.
Dagen arrangeres av Supernature, den ledende akt?ren p? supermat i Norden, i samarbeid med alle landets helsekostbutikker gjennom kjedene Life, Sunkost og H-kjeden. Over 300 steder kan du f? smake p? Supernature supermat p? Supermatens dag.
John Opsahl er forfatter, helsecoach og Nordens fremste ekspert p? supermat.

Instagramkonkurranse for beste Supernature supermat-bilde.
Bilde hashtagges med: #supernature #supermatensdag2014
Premie: Supermat til en verdi av 3000,- fra Supernature

Ta kontakt for mer informasjon: Annika Richardsen PR, Mobil: 97637469, mail: [email protected]

Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsf?rer sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy