Spill

Utviklingstrapp for karate og WTF-Taekwondo p? alle plattformer

23-04-2014 07:45 Compass Fairs AS - Fredag 25. april kl. 12 ?pner boligmessen d?rene i S?rmarka Arena - et eldorado for boligentusiaster i Stavanger og omegn, sier prosjektleder Rudi R?rstad i Compass Fairs. - Over 100 utstillere, inkludert mange lokale, lover publikum en messe med masse inspirasjon til oppgradering av boligen. Kom og f? eksperttips, spennende nyheter, supre messetilbud og morsomme aktiviteter for alle!

– Fredag 25. april kl. 12 ?pner boligmessen d?rene i S?rmarka Arena – et eldorado for boligentusiaster i Stavanger og omegn, sier prosjektleder Rudi R?rstad i Compass Fairs.
– Over 100 utstillere, inkludert mange lokale, lover publikum en messe med masse inspirasjon til oppgradering av boligen. Kom og f? eksperttips, spennende nyheter, supre messetilbud og morsomme aktiviteter for alle!
Innovative rogalendinger
Studentkameatene fra Future Home AS har utviklet brilliante og brukervennlige l?sninger for ? optimalisere kontrollen av hjemmets elektriske systemer via smarttelefon og nettbrett, slik at smarthus blir tilgjengelig for alle, forklarer R?rstad. – Publikum kan ogs? se en praktisk bilvender, og Lefdal Elektromarked viser fremtidens kj?kken med innovative hvitevarer. Stalltipset til sm?barnsforeldre er at det er gode tilbud p? den stavangerpatenterte hengekrybben som festes i taket og kan brukes fra poden er spebarn til 5-?ring. Eller hva med en villaheis for ? forenkle hverdagen for sm?barnsfamilier eller forlenge botiden hjemme for den eldre garde, sp?r R?rstad.
Oppgrader uterommet ? stor seksjon hagem?bler
Boligmessen har en stor avdeling med utem?ble. – N? er det en perfekt anledning til ? kj?pe lekre hagem?bler til supre messepriser – det passer ypperlig n? som de deilige fridagene i mai st?r for d?ren, sier R?rstad. – I tillegg har vi med leverand?rer innen ferdighus- og hytte, byggeprosjekter, kj?kken, gulv, seng, parkett, hvitevarer, utend?rs massasjebad, r?rlegger, TV, vindu, spyletoalett, Hi-Fi, garderobe, gjerder og porter, solskjerming, m?bler, skadedyrbekjempelse, avfuktning, maling, trapp, tak, byggevarer, bad/VVS, varmtvannsbereder, varmepumpe, eiendomsmegler, eksklusive sengegavler, garasjer og garasjeporter, grillhytter og lysthus, hagemaskiner, st?yskjermer og villaporter, kj?kkenutstyr, elektriske gardiner, med mer.
M?t Otto
L?rdag og s?ndag kommer Otto Robsahm, selveste Sinnasnekker?n fra TVNorge, for ? holde foredrag og gi tips om oppussing. L?rdag leder han den popul?re konkurransen Handy Girl. Mens barna koser seg hos voksne barnepassere i barneparken, kan de voksne bruke tiden godt p? messen ? med god samvittighet. – Og vi har selvf?lgelig café ? man trenger en pust i bakken med s? mange inntrykk, frister R?rstad.
Tidenes st?rste messekonkurranse
Husleverand?ren Hedalm Anebyhus har lagt to hus og en dobbelgarasje i premiepotten p? tidenes st?rste messekonkurrranse, og premiene er verdt 2,5 millioner kroner! Registrering p?g?r elektronisk p? messen fra den ?pner p? fredag til s?ndag kl. 15, og landsfinale arrangeres i november.
Messeavis
Artikler og oversikt over utstillere finner du her.
?pningstider:
Fredag kl. 12 ? 19
L?rdag kl. 10 ? 18
S?ndag kl. 10 ? 17
Prosjektleder: Rudi R?rstad
Mob: 48 20 30 30
E-post: [email protected]

Siden 1997 har Compass Fairs AS arrangert sin egen ?Gj?r Din Bolig Bedre?-messe. ?Gj?r Din Bolig Bedre? er landsdekkende med 20 ?rlige boligmesser fra Troms? i nord til Kristiansand i s?r. I tillegg arrangeres messen 12 ulike steder i Sverige, flere steder i Danmark og i nordre deler av Tyskland.
Gjennom v?re egne messer har vi tilegnet oss en unik kompetanse knyttet til planlegging, bygging og gjennomf?ring av messer. Dette har medf?rt ?kt interesse ogs? fra arrang?rer av andre messer og andre arrangement, og i 2013 var vi teknisk arrang?r for i overkant av 60 messer rundt om i Skandinavia.
Compass Fairs er totalleverand?r innen messearrangement og leverer alt av utstyr.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy