Spill

10 pakketips ved flytting og lagring

22-04-2014 10:48 NilsonGroup Torsdag 24. april sl?r Nilson Shoes opp portene for en ny butikk i Galleriet i Bergen. Fra kl. 12.00 feirer vi med premierepriser p? utvalgte deler av sortimentet.

Torsdag 24. april sl?r Nilson Shoes opp portene for en ny butikk i Galleriet i Bergen. Fra kl. 12.00 feirer vi med premierepriser p? utvalgte deler av sortimentet.
? Vi ser frem mot ? ?pne v?r nye butikk som er fylt med masser av herlige v?rsko for b?de dame og herre. Galleriet regnes jo som et av Norges finere kj?pesentre og vi tror at Nilson Shoes kommer til ? passe godt inn som konsept, sier Linda Stenersen, regionsjef Nilson Shoes Norge.
Om Nilson Shoes
I Nilson Shoes har vi jobbet med sko i over 25 ?r. Helt siden starten har vi arbeidet ut fra samme idé ? THE BEST OF SHOE BRANDS. Vi vet at de rette skoene gj?r antrekket ditt komplett, men de skal ogs? v?re holdbare og behagelige. Derfor tar vi bare inn modeller og varemerker som klarer v?re kvalitetskrav. Ved ? holde et h?yt og sikkert moteniv? velger vi de skoene og varemerkene som er rett akkurat n?.
Nilson Shoes henvender seg til mote- og designinteresserte kunder som stiller krav til passform og kvalitet. Vi tilbyr et bredt sortiment med moderne design ? omsorgsfullt utvalgte sko for ulike anledninger, og for ulike personligheter. Den nyeste moten i kombinasjon med sterke sportsinfluenser, men ogs? klassiske sko i tidl?se modeller. Kunnskapsrikt og serviceinnstilt personale hjelper deg med ? finne de rette skoene som passer din stil og dine f?tter. Sko som st?r seg like bra n? som i morgen.
Om Galleriet
Galleriet er regnet som et av Norges flotteste kj?pesentre og befinner seg p? Torgallmenningen i Bergen. Det er Bergen sentrums st?rste senter og her finner du de nyeste og mest oppdaterte butikkonseptene ? med en spennvidde fra de st?rste og kjente merkevarene til unike produkter som du ikke finner andre steder.
Linda Stenersen, Regionsjef Nilson Shoes Norge
E-post: [email protected]
Telefon: +47 99501365
Lisa Ander, PR-ansvarlig NilsonGroup
E-post: [email protected]
Telefon: +46 (0)768 84 77 73
NILSONGROUP er Skandinavias ledende skokonsern. Gjennom v?re butikkonsepter DinSko, Nilson Shoes, Skopunkten, Jerns og franchisebaserte Ecco Stores kan vi tilby noe som passer for alle. Et usl?elig utvalg i kombinasjon med sterke varemerker. Med ca. 300 butikker i Sverige, Norge, Finland og Danmark omsatte NilsonGroup for SEK 3 milliarder i 2012.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy