Spill

Stor interesse for frivillig redning

Stor interesse for frivillig redning
21-04-2014 13:00 Posten Norge Den store ?kningen i netthandelen gj?r at Posten n? tar i bruk pakkeautomater for ? gi nordmenn st?rre valgfrihet ved henting av varer de har handlet p? nett.

Den store ?kningen i netthandelen gj?r at Posten n? tar i bruk pakkeautomater for ? gi nordmenn st?rre valgfrihet ved henting av varer de har handlet p? nett.
Netthandel opplever en formidabel vekst. Ni av ti nordmenn handler p? nettet. Kundene vil selv velge hvordan de skal motta pakken. Posten Norge satser derfor stort p? pakkeautomater som gj?r at du kan hente pakken din p? enda flere steder.
? Posten har allerede et bredt utvalg av utleveringsalternativer og n? ?nsker vi ? tilby de som handler p? nett enda st?rre valgfrihet i en hektisk hverdag, sier konserndirekt?r for e-handel i Posten Norge, Gunnar Henriksen.
Unders?kelser Ipsos MMI har gjort for Posten viser at yngre personer handler oftere p? nett, og at de er spesielt opptatt av at det skal v?re enkelt ? motta pakkene. Sju av ti sier de er interessert i ? f? varene sine levert i pakkeautomater.
Automatene kan st? p? sentrale omr?der der mange ferdes, som for eksempel ved universiteter og h?yskoler eller trafikknutepunkt. Posten starter med pakkeautomatene i de store byene.
? Vi jobber med en plan for hvor vi skal plassere ut automatene. Vi ser dette i sammenheng med hvor vi har postkontor eller Post i Butikk. Dette skal v?re et supplement til v?rt eksisterende tilbud i postkassen, hjem p? d?ren og Post i Butikk, sier Henriksen.
Pakkeautomater er blitt en veletablert utleveringskanal i mange land i Europa. Posten og Brings e-handelsrapport viser at folk ?nsker st?rre valgfrihet med hensyn til hvor de kan f? pakkene sine.
? Det er en trend i samfunnet at vi betjener oss selv i stadig st?rre grad. Automatiserte l?sninger i kombinasjon med apper gj?r at daglige gj?rem?l blir stadig enklere. Dette ?nsker vi ogs? at pakkeautomatene skal bidra til, avslutter Henriksen.
Slik bruker du pakkeautomaten ? enkel og greit:
I nettbutikk velger du utleveringssted (valgfri pakkeautomat, den plasseringen som passer best med hensyn til hvor du bor/reiser/jobber).
Gjennom Postens sporingsapp kan du f?lge pakken.
N?r pakken blir levert i pakkeautomaten f?r du en hentekode p? sms.
Du g?r til automaten og taster koden.
Luken ?pner seg og du kan hente ut pakken.
Posten Norge AS er et nordisk post- og logistikkonsern som utvikler og leverer helhetlige l?sninger innenfor post, kommunikasjon og logistikk i Norden. Konsernet m?ter markedet med to merkevarer, Posten og Bring. Posten betjener privatkunder i det norske markedet og har ansvaret for daglig postdistribusjon og det landsdekkende salgsnettet med over 1400 salgssteder i Norge. Bring retter seg mot bedriftskunder innen post og logistikk i Norden og best?r av forretningsomr?der med ulik spisskompetanse.

A to już wiesz?  Ta tidenes selfie med Samsung SMART Camera NX3000

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy