Spill

#PUMA #KEEPRUNNING SS14

#PUMA #KEEPRUNNING SS14
17-04-2014 22:39 junkyard.no Gjermund Br?ten og Siver Voll vant "Over All-prisen" under Oakley Railjam p? oversiden av Stavkroa da 25 ski og 25 snowboardkj?rere var samlet til en heftig "battle" i Hemsedal Skisenter, skj?rtorsdag 17. april. Publikum fikk servert et forrykende show av ski og snowboard-eliten som leverte heftig kj?ring gjennom hele konkurransen.

Gjermund Br?ten og Siver Voll vant “Over All-prisen” under Oakley Railjam p? oversiden av Stavkroa da 25 ski og 25 snowboardkj?rere var samlet til en heftig “battle” i Hemsedal Skisenter, skj?rtorsdag 17. april. Publikum fikk servert et forrykende show av ski og snowboard-eliten som leverte heftig kj?ring gjennom hele konkurransen.
Br?ten og Voll vant “Over All”
Totalt ble hele 25.000,- delt ut, halvparten “cash in hand” i 50-lapper og resten i gaveskjekker. I skiklassen var det Siver Voll som innkasserte “Over All-prisen”, mens Jens Johnsen vant “Best Trick”, og Kristoffer Hjelmeby stakk avg?rde med prisen: dagens “Crowdpleaser”. I Snowboardklassen var det nylig OL-deltager, Gjermund Br?ten som kj?rte best og vant “Over All”, mens Brage Richenberg vant “Best Trick”. P?l Fredrik Brekka stakk avg?rde med dagens “Crowdpleaser”.
Fra Railjam til Big Air
Langfredag 18. april er det duket for Playstation Big Air, hvor blant andre fjor?rets Over All vinner og stor talentet, Marcus Kleveland (14) er forh?ndsfavoritt blant snowboardkj?rerne. mens fjor?rets “Over All-vinner” p? ski, Aleksander Aurdal (25) er klar for ? levere varene i ?r igjen. Dette skjer i Hemsedal Skisenter p? Langfredag:
1100 ? 1500: ?PLAYSTATION BIG AIR?
P?skens h?ydepunkt! Kom og opplev flere av Skandinavias r?este ski- og snowboardkj?rere p? Big Jump-hoppet i bunn av Hemsedal Skisenter. Det forventes stor store triks og god stemning n?r deltagerne skal kjempe om 50.000kr ?cash in hand?. Arrangementet er gratis og familievennlig for publikum med masse premier og giveaways fra ?rets partnere.
Hvor: Bunn av Hemsedal Skisenter.
2300 ? 0200: JUNKYARD GRAND AFTERPARTY
Hvor: Club Well Done / Big Horn. ID: 20
**************************************
Hold deg oppdatert i p?sken!
For mer info om Junkyard in the Valley, klikk deg inn p? facebook-eventet her.
For mer info om fester og konserter, klikk deg inn p? ?ALL IN PART 2? facebook-eventet her.
For mer info om alt som skjer i og rundt Hemsedal Skisenter i p?sken, klikk deg inn p? facebook-eventet her.

A to już wiesz?  PUMA?S REVOLUTIONARY NEW evoPOWER BOOT OPTIMISES KICKING POWER AND ACCURACY

Kontakt for mer informasjon og bilder: PR & Eventansvarlig, Christoffer Bjerkan p? 22 69 48 77 / 47 33 49 69, e-post: [email protected]
Daglig Leder junkyard.no: Phillip Vogt, e-post [email protected]
For mer info, sjekk ut: http://www.junkyard.no/
Junkyard.no er en ledende nettbutikk for snowboard, skateboard og streetwear segmentet, og f?rer merker som Sweet Skateboards, Humör, Burton, DC, WeSC, Carhartt, Dr Denim, Vans, Element, Volcom, Adidas, Fox, Nike, Billabong, Globe, LRG, Levis, Enjoi, Converse, Tech Deck med mer. Junkyard.no har eget skate-team og snowboard-team, og er aktive p? landsbasis med events og konkurranser. Junkyard.no er medlem av Trygg E-handel, og har kontor i Oslo.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy