Spill

Brands for Success och Isolda blir ett nordiskt handelshus!

Focus Nordic AB, april 2014 ? Eye-Fi, markedslederen n?r det gjelder tr?dl?se SD-kort, introduserer Eye-Fi Mobi, et WiFi SD-kort som gir oppkoblingsmuligheter for vanlige kameraer uten innebygget Wifi/NFC. Bilder og video kan n? overf?res raskt, enkelt og tr?dl?st til en smartphone eller et nettbrett, og gj?r dem umiddelbart tilgjengelige for sosiale medier og e-post.
Mange bruker sin smartphone for fotografering p? grunn av muligheten til ? dele bildene sine direkte, men som alle vet inneb?rer det store begrensninger n?r det gjelder bildekvalitet, zoom m.m. F.o.m n? er det like enkelt ? bruke det ordentlige kameraet med h?y kvalitet p? b?de bilder og video, og dele dem direkte. Man benytter bare et Eye-Fi Mobi minnekort isteden for et tradisjonelt standard SD-kort, for ? overf?re bilder og video direkte til iOS eller Android?-enheter.
“Med Eye-Fi Mobi har du en l?sning for ? dele dine beste bilder og video ved alle tilfeller uten ? beh?ve ? ta med en Laptop,? sier Niels van der Valk, VP of EMEA Sales & Marketing hos Eye-Fi. ?Du kan enkelt dele dine bilder og video med en smartphone eller et nettbrett. Dessuten gj?r det at man alltid har en backup p? bildene sine?.

Eye-Fi Mobi?s n?kkelfunksjoner:
Enkel installasjon uten pc, konto eller skytjeneste.

Direktedeling fra kamera til valgt apparat av hele bildebiblioteket.

Overf?r overalt: Innebygget WiFi betyr at inget nettverk, hotspot eller internet er n?dvendig for ? overf?re.

Fungerer med tusentalls kameramodeller. Mange produsenter har integrert software-support i kameraene sine.

Gratis Eye-Fi App for iOS og Android smartphones og nettbrett, inklusive Kindle Fire.

Automatisk backup. Bilder og video overf?res direkte, hvilket gir en sikker kopi som backup.

H?y ytelse, klarer ? filme i Full-HD eller ta stillbilder med raskt serieopptak.

Rune Reiersen, Markedssjef hos Focus Nordic Norway as sier; ?Vi er meget glade for ? utvide v?r produktportef?lge med Eye-Fi. Produktene har h?y kvalitet og er enkle ? bruke. De passer perfekt i v?rt sortiment?.

Pris og tilgjengelighet
Eye-Fi minnekort finnes for omg?ende levering og koster:
Eye-Fi 8GB Mobi minnekort, Ca. pris: kr 499,-

Eye-Fi 16GB Mobi minnekort, Ca. pris: kr 749,-

Eye-Fi 32GB Mobi minnekort, Ca. pris: kr 999,-

For ytterligere informasjon: [email protected]
For mer informasjon om Eye-Fi og hvor de kan kj?pes, bes?k: http://en.eyefi.com
Focus Nordic Norway AS i B?rum er Norges st?rste foto-distribut?r. Sortimentet inneholder en rekke store varemerker som Panasonic, Pentax, Kodak, Lowepro, SanDisk, Transcend, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon,Sirui, GePe, Kenko, Metz, iSAW og Lensbaby. I tillegg har vi en egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilk?r. Les mer p? www.focusnordic.no

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Compass Fairs   #Lefdal Elektromarked   #Messeavis Artikler   #VVS