Spill

Her er sommerens reisetrender

Oslo Pride letter n? p? sl?ret og viser hvordan EuroPride-programmet skal presenteres.

? Mange arrangement er allerede meldt inn, og n? er vi klare til ? vise hvordan de ulike programpunktene skal presenteres p? nett, sier styreleder i Oslo Pride, Stein Runar ?stigaard.
I ?rets programvisning finnes det flere forbedringer i forhold til hvordan Skeive dager-programmet har blitt presentert tidligere. Nytt er blant annet at programpunktene kan sorteres p? kategorier og dato.
? For eksempel er det enkelt ? finne ut hvilke arrangement som er gratis. Folk kan i tillegg sortere p? kategorier som debatt, fest, show, sport og en rekke andre, og p? den m?ten finne frem til de arrangementene som hver enkelt interesserer seg mest for, sier ?stigaard.
Nytt av ?ret er ogs? den innebygde kartfunksjonen, som gj?r det enkelt ? finne fram til de ulike arrangementene rundt omkring i Oslo by.
Sjekk ut hvilke arrangement som er meldt inn til EuroPride 2014 allerede n?!

Det politiske fram i lyset
Eier av Oslo Pride og arrang?r av Pride House, LLH Oslo og Akershus, mener ?rets visning av programmet p? nett er mange steg i riktig retning.
? Oslo Pride (og EuroPride) skal v?re en festival med fokus p? b?de fest og politikk, hvor hovedarrangementene skal bli presentert p? lik linje. Denne m?ten ? vise programmet p? tydeliggj?r hvor mangfoldig helheten er. Og n?r Pride House-programmet, den mest tydelige politiske delen av festivalen, blir klart, vil politikken komme enda tydeligere fram, lover Hans Heen Sikkeland, leder i LLH Oslo og Akershus.
En folkefest
? EuroPride-programmet tar utgangspunkt i de store hovedarrangementene; Pride House, Pride Park og EuroPride-paraden. Men EuroPride er st?rre enn som s?. Festivalen skal v?re en folkefest, som hele Oslo by er invitert med p?, avslutter ?stigaard.
Oslo Pride ber n? alle som arrangerer en fest, en debatt eller workshop*, en utflukt, mottagelse, utstilling eller annet i forbindelse med EuroPride i Oslo, melde fra om det. Ved ? legge inn arrangementet via nettsiden, vil det bli vurdert for oppf?ring i hovedprogrammet (gjelder ikke interesse for ? bidra til Pride House, hvis frist utl?p allerede 27. mars.)
Sjekk ut hvilke arrangement som allerede er meldt inn til EuroPride 2014.
Meld inn ditt arrangement for oppf?ring programmet her.

Oslo Pride is the largest Pride festival in Norway, and in 2014 we are the hosts of EuroPride. EuroPride in Oslo will be held from Friday 20th June to Sunday 29th June 2014.
During our ten-day festival, we shall through art, culture, politics and parties set human rights and lhbtiq issues on the agenda.
When we, Oslo Pride, organize EuroPride in 2014, we build the festival around our large events (with free admission) ? Pride Park, Pride House and Pride Parade. That our main events are free is important to us, because we want the festival to be accessible for everyone

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Italienske Police   #Mango Frutti   #Mango Time   #Modellen Atlanta