Spill

SATS ny gullsponsor for Anton Sport Sentrumsl?pet

11-04-2014 07:45 Compass Fairs AS - Alle boligentusiaster i Stavanger og omegn b?r sette av dagene fra 25. ? 27. april, for da kommer boligmessen endelig til Stavanger og S?rmarka Arena, sier prosjektleder Rudi R?rstad i Compass Fairs. - Over 100 utstillere, deriblant mange lokale, lover publikum masse inspirasjon til oppgradering av boligen. Kom for tips og r?d fra eksperter, spennende nyheter og supre messetilbud!

– Alle boligentusiaster i Stavanger og omegn b?r sette av dagene fra 25. ? 27. april, for da kommer boligmessen endelig til Stavanger og S?rmarka Arena, sier prosjektleder Rudi R?rstad i Compass Fairs. ? Over 100 utstillere, deriblant mange lokale, lover publikum en messe med masse inspirasjon til oppgradering av boligen, i tillegg til tips og r?d fra eksperter, spennende nyheter og sist men ikke minst ? supre messetilbud, rause timesalg og morsomme aktiviteter for alle!

Innovative l?sninger
R?rstad forteller om en variert og flott messe. – Du kan blant annet treffe den innovative gründerbedriften Future Home AS fra Sandnes. Det er en gjeng studiekamerater fra Universitetet i Stavanger som har utviklet sikre l?sninger for ? optimalisere m?ten du kontrollerer hjemmets elektriske systemer via blant annet smarttelefonen din. M?let deres er ? ?pne smarthusmarkedet for alle, med brilliante, brukervennlige og enkle l?sninger, forklarer R?rstad. – I tillegg har vi med en utstiller som presenterer sin spennende bilvender, og Lefdal Elektromarked viser fremtidens kj?kken med innovative hvitevarer.
Oppgrader uterommet ? stor seksjon hagem?bler
– Hva passer vel bedre enn ? oppgradere hagem?blene til supre messepriser n? som sommeren st?r for d?ren, sp?r R?rstad, og frister med en stor avdeling utem?bler. – I tillegg har vi med leverand?rer innen ferdighus- og hytte, byggeprosjekter, kj?kken, villaheis, gulv, seng, parkett, hvitevarer, utend?rs massasjebad, r?rlegger, tv, vindu, spyletoalett, Hi-Fi, garderobe, gjerder og porter, solskjerming, m?bler, skadedyrbekjempelse, avfuktning, maling, trapp, tak, byggevarer, garasje, bad/VVS, varmepumpe, eiendomsmegler, sengegavler, barnesenger, garasjer og garasjeporter, solskjerming, grillhytter og lysthus, hagemaskiner, kj?kkenutstyr, elektriske gardiner med mer.
M?t Otto
L?rdag og s?ndag kommer Otto Robsahm, selveste Sinnasnekker?n fra TVNorge, for ? holde foredrag og gi tips og r?d. Han leder ogs? konkurransen Handy Girl p? l?rdag. Mens barna koser seg hos voksne barnepassere i barneparken, kan de voksne bruke tiden godt p? messen ? med god samvittighet. – Og vi har selvf?lgelig café ? man trenger en pust i bakken med s? mange inntrykk, frister R?rstad.
Tidenes st?rste messekonkurranse
Husleverand?ren Hedalm Anebyhus har lagt to hus og en dobbelgarasje i premiepotten p? tidenes st?rste messekonkurrranse, og premiene er verdt 2,5 millioner kroner! Registrering p?g?r elektronisk p? messen fra den ?pner p? fredag til s?ndag kl. 15, og landsfinale arrangeres i november.
?pningstider:
Fredag kl. 12 ? 19
L?rdag kl. 10 ? 18
S?ndag kl. 10 ? 17
Prosjektleder: Rudi R?rstad
Mob: 48 20 30 30
E-post: [email protected]

Siden 1997 har Compass Fairs AS arrangert sin egen ?Gj?r Din Bolig Bedre?-messe. ?Gj?r Din Bolig Bedre? er landsdekkende med 20 ?rlige boligmesser fra Troms? i nord til Kristiansand i s?r. I tillegg arrangeres messen 12 ulike steder i Sverige, flere steder i Danmark og i nordre deler av Tyskland.
Gjennom v?re egne messer har vi tilegnet oss en unik kompetanse knyttet til planlegging, bygging og gjennomf?ring av messer. Dette har medf?rt ?kt interesse ogs? fra arrang?rer av andre messer og andre arrangement, og i 2013 var vi teknisk arrang?r for i overkant av 60 messer rundt om i Skandinavia.
Compass Fairs er totalleverand?r innen messearrangement og leverer alt av utstyr.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy