Spill

Wallpaper stories ? vinnermotiver fra Illustratörcentrum

Finn sommerstemningen med den nye duften ?Bergamot Pear? fra KORRES. Den nye duften som kommer i b?de Body Milk og Showergel minner deg p? solfylte turer i blomstrende landskap.

Bergamot Pear Showergel
Kremet og skummende dusjgele med en varig fuktighetsgivende effekt. Inneholder hveteproteiner som danner en beskyttende film p? huden som hjelper til ? bevare hudens naturlige fuktighetsniv?. Active Aloe?, rik p? vitamin C, vitamin E, sink og antioksidantenzymer forbedrer hudens immunsystem. I tillegg, grunnet dens egenskaper til ? stimulere syntesen av kollagen og elastin, hjelper Active Aloe? til med ? redusere synlige tegn p? aldring.
Utpris kr 119,-
Bergamot Pear Body Milk
Fuktighetsgivende bodylotion med en eksepsjonell pulveraktig tekstur. Kombinasjonen av provitamin B5, Shea sm?r og jojobaolje forbedrer hudens smidighet, samtidig som det gir langvarig fuktighet. Aktiv Aloe?, sv?rt rik p? vitamin C, vitamin E, sink -og antioksidantenzymer, st?tter hudens immunsystem.
Utpris kr 149,-
KORRES finner du eksklusivt i VITA.

Om VITA Brands
VITA Brands er en avdeling i VITA. VITA Brands sitter p? en spennende produktportef?lje av merkevareagenturer, samt produksjon av egne merkevarer.M?let er ? tilby VITA differensiering gjennom et unikt merkevaresortiment.Merkene VITA Brands har eksklusiv distribusjon p? i Norge er: Lee Stafford, KORRES, Sensilis, Comodynes, Trind, Fing?rs, Sensationail og BETER. I tillegg produserer vi egne merkevarer under merkene HARMONI og VITA.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Boss Black   #Marco Polo   #Selected Homme   #Tommy Hilfiger