Spill

Resultatet av kundevalget til generalforsamlingen

10-04-2014 10:00 Focus Nordic Instant fotografering har alltid handlet om kreativitet og ?nsket om ? fange ?yeblikket. S? i disse ?Selfie? tider er det kanskje ikke s? rart at ?Instant Photography? f?r en renessanse. Ettersp?rselen etter instant-kameraer ?ker dag for dag, og for ? m?te denne ettersp?rselen har Polaroid valgt Focus Nordic AB, Nordens st?rste fotogrossist, som distribut?r i Norden for sine Instant-produkter.

Instant fotografering har alltid handlet om kreativitet og ?nsket om ? fange ?yeblikket. S? i disse ?Selfie? tider er det kanskje ikke s? rart at ?Instant Photography? f?r en renessanse. Ettersp?rselen etter instant-kameraer ?ker dag for dag, og for ? m?te denne ettersp?rselen har Polaroid valgt Focus Nordic AB, Nordens st?rste fotogrossist, som distribut?r i Norden for sine Instant-produkter.
?Et Polaroidkamera er blant det ?hippeste? man kan ha akkurat n??, sier Rebecca Laanemets, Nordic Product Manager hos Focus Nordic AB. ?Vi har knapt f?tt inn de f?rste kameraene p? lager, og allerede st?r flere store kunder i k? for ? f? levering. Kunder fra helt andre bransjer enn den tradisjonelle fotobransjen viser ogs? stor interesse for produktene.?

Kameraene
I sortimentet finnes én analog modell og to digitale. Den analoge som er den ?aller heteste? finnes i fire farger, svart, bl?, lilla og r?d.

Pris og tilgjengelighet
Produktene finnes for omg?ende levering og koster:
Kameraene:
Polaroid Instant analog camera PIC300, ca. pris: kr 899,- inkl. mva.

Polaroid Instant digital camera Z-2300, ca. pris: kr 1.899,- inkl. mva.

Polaroid Instant digital camera Z-340, ca. pris: kr 2.495,- inkl. mva.

Media:
For PIC300:
Polaroid Instant film media 2×3? (5,3×8,6cm) 10pk., ca. pris: kr 119,- inkl. mva.

Polaroid Instant film media 2×3? (5,3×8,6cm) 20pk., ca. pris: kr 219,- inkl. mva.

For Z-2300:
Polaroid Instant zink media 2×3? (5,1×87,6cm) 30pk., ca. pris: kr 179,- inkl. mva.

Polaroid Instant zink media 2×3? (5,1×87,6cm) 50pk., ca. pris: kr 269,- inkl. mva.

For Z-340:
Polaroid Instant zink media 3×4? (7,62×10,1cm) 30pk., ca. pris: kr 179,- inkl. mva.

Polaroid er et av verdens mest kjente og respekterte varemerker med en historie og erfarenhet p? mer enn 75 ?r innen instant-fotografering. Les mer om Polaroid p?: http://www.Polaroid.com.
For ytterligere informasjon: [email protected]
Focus Nordic Norway AS i B?rum er Norges st?rste foto-distribut?r. Sortimentet inneholder en rekke store varemerker som Panasonic, Pentax, Kodak, Lowepro, SanDisk, Transcend, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon,Sirui, GePe, Kenko, Metz, iSAW og Lensbaby. I tillegg har vi en egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilk?r. Les mer p? www.focusnordic.no

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy