Spill

Nordisk mesterskap i karate

Icelandair gj?r n? enda en av sine nordamerikanske ruter til en hel?rsdestinasjon: Washington D.C. med fire-fem ukentlige avganger fra den kommende vinteren.
Icelandair startet sine flyvninger til Washington D.C. i 2011 med ett opphold noen f? m?neder under vinterm?nedene. Den amerikanske hovedstaden er den syvende nordamerikanske destinasjonen i Icelandairs rutenettverk som blir gjort til en hel?rsdestinasjon. De andre er New York, Denver, Boston og Seattle i USA, og Edmonton og Toronto i Canada.
I tillegg flyr Icelandair til Orlando, Anchorage og Minneapolis/ST. Paul i USA, og Vancouver og Halifax i Canada, alt sesongruter. Form?let med ? ?ke antallet hel?rsruter er ? utjevne sesongforskjeller og ?ke aktiviteten i vinterm?nedene. Ruten til Washington D.C. har v?rt vellykket og vist gode resultater og er s?ledes ett naturlig valg til en hel?rsdestinasjon.

?kning f?rste kvartal
Icelandair er godt i gang med 2014, f?rste kvartal viser en ?kning i antall passasjerer p? 11 % sammenlignet med samme periode i 2013. Nesten 400 000 valgte ? reise med Icelandair i perioden januar til mars 2014, mot 358 000 passasjerer i 2013. Beregnet antall passasjerer i 2014 er 2,6 millioner mot 2,3 millioner i 2013.
Icelandair har vokst betydelig gjennom ?rene og ruteplanen i 2014 er dobbelt s? stor som i 2009 og 18 % h?yere enn i 2013. Icelandairs fl?te best?r av 21 Boeing 757.

Icelandair er det ledende flyselskapet som tilbyr transport til og fra Island og det ?vrige Europa. Utover det er Icelandair et attraktivt alternativ til og fra Nord-Amerika. Icelandair tilbyr sikre og p?litelige flyvninger med uts?kt service til destinasjoner p? begge sider av Atlanteren.
Flyselskapet har base p? Island og utnytter landets gode beliggenhet mellom Nord-Amerika og Europa for ? utbygge et stadig voksende internasjonalt rutenettverk med Island i sentrum. Icelandair er en del av Icelandair Group.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #FX   #Interscope Records   #It Won   #Live Nation