Hobby

XSCAPE – LONG AWAITED NEW MUSIC FROM MICHAEL JACKSON OUT ON EPIC RECORDS MAY 13

ASKO Pro Series? kj?kken er en helt ny serie med solide og h?yeffektive kj?kkenprodukter i rustfritt st?l. Dette er noe for alle som liker ? lage mat. Denne eksklusive serien av kj?kkenprodukter inneholder blant annet ovner p? 45 og 60 cm med stor kapasitet (henholdsvis +50 liter og +70 liter) og spesialdesignet ovnsrom for effektiv og jevn varmefordeling. Designet har v?rt en udiskutabel suksess, og ASKO OCS8676S har blitt bel?nnet med utmerkelsen Red dot design award for 2014. Du f?r ogs? kj?pt et 185 cm h?yt kombinert kj?le- og fryseskap med en omformer som gj?r at temperaturen i fryserdelen kan stilles inn mellom -8°C og +3°C. Som eksklusivt og ekstra stort alternativ f?r du et 200 cm h?yt og 75 cm bredt kj?le- og fryseskap med skuffer for praktisk oppbevaring og samlet lagringsplass p? nesten 400 liter. Hvis du er en ekte kjenner, kan du ogs? installere en ekstra stor vinkj?ler ved siden av ditt kj?leskap fra ASKO Pro Series?.
Blant Pro Series?-produktene finner vi ogs? gasskokeplater med effektive Volcano wokbluss og induksjonskokeplater med opptil tre fleksible kokesoner (brofunksjon) hvor du kan kombinere to kokesoner slik at du f?r én stor kokesone til store kasseroller n?r du skal tilberede fisk. Vi anbefaler at man installerer en Pro Series?-avtrekkshette over kokeplaten. Avtrekkshettene i ASKO Pro Series? er kraftige og stilleg?ende og gir et imponerende f?rsteinntrykk p? kj?kkenet ditt. AirLogic?-teknologi gir f?rsteklasses fjerning av matos. N?r kveldsmaten er inntatt, kan tallerkenene vaskes i en ASKO Pro Series?-oppvaskmaskin, som med sine fire fleksible kurver gir deg den st?rste oppfyllingskapasiteten p? markedet. De sentrale komponentene i ASKO Pro Series?-oppvaskmaskinene er laget av st?l i h?y kvalitet for ? sikre lang tids holdbarhet (8Steel?).
Svensk kvalitet siden 1950
Historien om ASKO begynte i 1950 i Vara i Sverige, da en ung og oppfinnsom mann dr?mte om ? lage en vaskemaskin til moren sin, for ? gj?re livet hennes litt lettere. Denne aller f?rste vaskemaskinen la grunnlaget for det som skulle bli Asko Appliances. N?, over 60 ?r senere, lages ASKO-produkter med samme grad av innovasjon, kvalitet og funksjonelt skandinavisk design som i 1950. ASKO har v?rt en annerkjent spesialist p? produkter til vaskeform?l, men tilbyr n? en komplett kj?kkenserie samt en oppdatert helhetlig serie av vaskeprodukter samt profesjonelle produkter.

Asko Appliances AB
ASKO er et internasjonalt varemerke av ypperste klasse. Det omfatter kj?kken- og vaskeprodukter og produkter til profesjonell bruk. V?re produkter oppfyller de strengeste krav til design, funksjonalitet, holdbarhet og milj?bevissthet. Vi produserer v?re produkter etter ekstremt h?ye kvalitetskrav og konstruerer v?re husholdningsprodukter p? samme m?te som v?re profesjonelle produkter.

Similar Posts