Hobby

Eleganse og eksklusiv toppteknologi l?fter langzoomen

Eleganse og eksklusiv toppteknologi l?fter langzoomen
31-03-2014 07:30 Dovre AS Vi skriver straks 1. april, og fyringssesongen er p? hell, om vi ?nsker det eller ikke. Dovrepeisen ?nsker ? gi noen tips og r?d inn mot de varmere m?nedene.

Vi skriver straks 1. april, og fyringssesongen er p? hell om vi ?nsker det eller ikke. Dovrepeisen ?nsker ? gi noen tips og r?d inn mot de varmere m?nedene.

Noen steder i landet holder vinteren et lite grep enda, men jevnt over er varmegradene stabile om dagen. Mange er s? glade i peiskosen at fyringen opprettholdes langt utover v?ren, og noen har allerede avsluttet. Uansett n?r du velger ? stenge d?rene for sesongen er det noen punkter ? huske p? for ? f? en s? god start som mulig neste fyringssesong.
1. Gj?r rent ildstedet. Ta ut og g? over l?se deler som brennplater, kubbestoppere og hvelv. B?rst brennkammeret med fin st?lb?rste og bruk askesuger for et best mulig resultat f?r deler settes p? plass igjen.
2. G? over pakningsnorer, d?rmekanismer og glass, s?rg for at dette er helt og pent.
3. Finnes det en inspeksjonsluke i r?ykr?ret b?r denne ?pnes og r?ret rengj?res for sot med samme b?rste og askesuger som nevnt over. Om det ikke finnes inspeksjonsluke kan eventuelt ildstedet trekkes litt fram r?ret l?ftes av for inspeksjon. Kontroller ogs? r?ykr?rsinnf?ringen i skorsteinen.
4. Om noen av delene nevnt i punkt 1 og 2 er veldig slitt eller ?delagt kan den lokale Dovre-forhandleren skaffe dette. Brennplater i form av ildfast sten (Skamolx) skal v?re hele, men tynne sprekker er ingen krise. St?pejernsdeler skal v?re hele og fine. Glass skal v?re uten sprekker, d?rmekanismer skal v?re smidige og lette ? betjene, og pakningssnorer skal v?re hele uten frynser.
5. Lukk trekkventiler og d?rer, nyt den varme ?rstiden.
Denne sjekklisten kan krysses ut i l?pet av en halvtime; En god investering!
For de rundt i Norge som ?nsker seg nytt ildsted, enten i form av en tradisjonsrik vedovn, en moderne peisovn eller en tradisjonell og topp moderne peis kan tiden fremover gi mange muligheter. Det er mange gode tilbud i butikkene n?r sesongen g?r mot slutten. ?nskes hjelp til montering av nytt ildsted har normalt mont?rer bedre tid i perioden fremover, h?sten er gjerne deres travleste tid. For full produkt-range, bes?k v?r hjemmeside www.dovrepeisen.no
Legg merke til Blogginnlegget “Husk disse fyringstipsene n?r kulda kommer!” for god fyringsveiledning om du ikke har avsluttet sesongen enda, eller ?nsker gode r?d til neste runde om noen m?neder.
Dovrepeisen ?nsker deg en fantastisk v?r!
Dovrepeisen er verdens eldste peisprodusent. Helt siden 1933 har Dovre varmet det norske folk. Det startet med Dovrepeisen, som p? rekordtid revolusjonerte hele peismarkedet. Nyskapningen hadde s?kalt “konveksjons-oppvarming”, og den helt spesielle st?pejernsinnsatsen gjorde det enkelt for folk flest ? mure sin egen peis. Det i seg selv var en verdensnyhet.

A to już wiesz?  Goodyears st?rste dekk er p? st?rrelse med en elefant!

Tradisjonen tro jobbes det kontinuerlig med produktutvikling for ? kunne tilby nye og spennende produkter med samme h?ye standard og kvalitet som Dovre er kjent for. Ovner og peiser fra Dovrepeisen overlever generasjoner og gir en varme som ogs? varmer sjelen.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy