Hobby

Bilder av h?y klasse selv der andre kameraer slutter ? fungere

Olympus SH-1 nytolker den klassiske kameradesignen som har vekket begj?r i generasjoner. Under elegansen rommes ogs? all h?yteknologi du kan ?nske deg. SH-1 er verdens eneste kompaktkamera med femaksers bildestabilisator. Den innebygde 24x-zoomen kommer til sin full rett n?r du er p? farten og p? frih?nd kan fange ?yeblikket i knivskarpe bilder og Full HD-video. SH-1 har virkelig wowfaktor.
Olympus er ledende innen kompakt kamerateknologi og optikk. Med kamerasystemet PEN og OM-D har selskapet satt nye standarder som har f?tt mange utmerkelser. Teknologien overf?res n? til Olympus´ kompaktkameraer med innebygd optikk.
Stylus SH-1 er utstyrt med 24x optisk vidvinkelzoom p? magiske 25-600 mm*. I kombinasjon med en femaksers bildestabilisator, 16 megapikslers BSI CMOS-bildebrikke og den nyeste bildeprosessoren TruePic VII tilbyr kameraet en fleksibilitet og bildekvalitet som tidligere ikke har v?rt mulig i et kompaktkamera. SH1 finns i svart, s?lv og hvitt, og er p? markedet i midten av april i prisniv?et XXXX kroner.
Skarp design
Design som drar blikkene til seg, eller den nyeste teknologien? N?r det gjelder kompaktkameraer har du ofte m?tte velge det ene eller det andre. Med SH-1 prioriterer Olympus begge deler. Klassiske linjer, kraftig metall og flott skinnf?lelse forenes i en gjennomtenkt, attraktiv design.
Plasseringen av hjul og knapper gj?r det enkelt og bekvemt ? bruke. Smart teknologi gj?r det lettere og f?rer til at bildeskapingen blir enda morsommere. Pent tilbeh?r i skinn gir kameraet litt ekstra stil og beskyttelse. For eksempel finnes et ?pen skinnfutteral som beskytter og samtidig lar alle se kameraet ditt.
Skarp teknologi
Takket v?re den kraftige, lyssterke 24x zoomoptikken, den ekstremt kraftige bildeprosessoren og den unike bildestabilisatoren kan du ta bilder i alle situasjoner uten ? bekymre deg for at bevegelsesuskarphet eller svakt lys skal forstyrre bildene. Den femaksers bildestabilisatoren gj?r kameraet unikt i sin klasse. Selv med maksimal zoom som tilsvarer utrolige 600 mm kan du h?ndholde kameraet!
I motsetning til andre systemer kan stabilisatoren i prinsippet kompensere for alle typer u?nskede rystelser som gir uskarphet. Den arbeider i fem plan, og h?ndterer bevegelser i side- og dybderetning, men ogs? tippende eller roterende bevegelser. Uansett om du filmer i Full HD med opptil 240 bps fra en motorsykkel i fart, tar makrobilder eller zoomer inn p? fjerntliggende motiver, f?r du bilder uten irriterende bevegelsesuskarphet.
Smart bildekomposisjon og deling
Det er ikke bare bildestabiliseringen som er f?rsteklasses under det elegante skallet. For ? gj?re bildekomposisjonen enklere har kameraet et smart, elektronisk vaterpass som hjelper deg med ? holde bildet sentrert og rett, slik at du kan konsentrere deg om fokusering og det ? ta bildet i n?yaktig riktig ?yeblikk. En lett ber?ring p? skjermen og bildet er tatt.

SH-1 matcher alle moderne smarttelefoner og nettbrett, b?de i design og hvordan du lett parkobler kameraet med Wi-Fi-knappen. Med Olympus app OI.Share kan du deretter direkte importere og dele bilder og filmer. Dessuten kan du fjernstyre kamerafunksjoner som ? zoome inn og ut, velge fokuspunkt og ta bildet direkte fra skjermen p? mobilen. Perfekt for selvportretter og n?r du vil ta bilder av lettskremte motiver.
TILBEH?R
> CSCH-120 ? luksuri?st skinnfutteral som beskytter og gir et enda bedre grep n?r du tar bilder og filmer.
> CSS-S109LL II ? stilfull skulderreim i ekte skinn for ? kunne b?re kameraet bekvemt over skulderen.
> CSS-S110LS ? elegant h?ndreim i ekte skinn som koordinerer med kameraets ?vrige design og tilbeh?r.
Hurtigfakta:
> PEN-inspirert design i aluminium, metallfinish og grep i syntetisk skinn
> 24x optisk vidvinkelteleobjektiv super-tele 25-600 mm*
> Kraftig femaksers system for bildestabilisering
> Avansert HD-videoinnspilling med funksjoner som h?yhastighetsvideo opptil 240 bps, tidsintervallfotografering, foto og video
> Wi-Fi for parkobling og fjernstyring via smarttelefon
> 3-tommers LCD ber?ringssskjerm
(460 000 piksler) med beskyttelsespanel
> Eksklusivt tilbeh?r i skinn
> 16 megapikslers BSI CMOS bildebrikke med h?y oppl?sning og utmerkede egenskaper selv i svakt lys
> TruePic VII bildeprosessor med FAST AF autofokussystem
> iHS: ISO 6400
> Kraftige verkt?y: 7 kunstfiltre, intervallfotografering, Photo Story (fotoalbum) og Smart Panorama
> Elektronisk vaterpass
> Manuell modus for individuell innstilling av blender?pning og lukkertid
> Live Guide med forh?ndsvisning i sanntid og hjelpefunksjoner for justering av metning, nyanse og klarhet i fargegjengivelsen, pluss dybdeskarphet
> Kompakt lettvektskamera i s?lv, svart og hvitt
> M?l: 109 x 63 x 42 mm
> Vekt: 271g
* Tilsvarende 35 mm
Komplette spesifikasjoner finnes p? www.olympus.no
Ytterligere informasjon:
Charlotte Cardelöv
Olympus Sverige AB
Tlf: +46 8 735 34 08
E-post: charlotte.cardelö[email protected] er en ledende produsent av produkter og systemer som kombinerer spisskompetanse innenfor optisk, finmekanisme og elektronisk teknologi. Olympus er for flere generasjoner forbundet med kameraer, men dagens Olympus er ogs? et selskap som produserer systemer for endoskopi, avanserte kirurgiske applikasjoner, mikroskopi, diagnostikk og produkter for kvalitets- og funksjonskontroll innom industri.

Similar Posts